Dating Spesalisten - Swingers

Swingers guide

Dette er nå anerkjent som en livsstil, et bevist valg og dekker flere forskjellige grader av ikke-monogamt seksualliv.   Hvem er swingers?  Endel assosierer swingers med middelaldrende menn med hentesveis, polyesterskjorter åpen godt nedover brystet med en tykk gull lenke som henger over en kulemage. Dette gjerne kombinert med deres tilsvarende prangende, oversminkede koner i

Dette er nå anerkjent som en livsstil, et bevist valg og dekker flere forskjellige grader av ikke-monogamt seksualliv.

 

Hvem er swingers? 

Endel assosierer swingers med middelaldrende menn med hentesveis, polyesterskjorter åpen godt nedover brystet med en tykk gull lenke som henger over en kulemage. Dette gjerne kombinert med deres tilsvarende prangende, oversminkede koner i kledd åltrange, micro mini’er med dyreprint. Dette bilde begynner heldigvis å bli erstattet med et mer realistisk og ikke minst, moderne bilde av swingers.
For faktum er at swingers krysser alle sosiale, politiske, finansielle, rase og religiøse grenser. Sannsynligheten er derfor høy for at naboen din eller noen i din nære vennekrets ikke bare har tenkt på swinging, men antagelig har prøvd det ut.

 

Flere og flere prøver ut denne livstilen, mye takket være Internetts mange nettdatingsider. Datingsider som Victoria Milan gjør det enkelt å finne andre par/enslige som ønsker å prøve ut eller er erfaren innen swinger livstilen. Men selv om det er enkelt å komme i kontakt med andre med samme lyster, så er det noen viktige regler man må kjenne til og følge:

 

Swingerregler:

 1. Den første og viktigste, gylne regelen er at NEI betyr NEI! Å si NEI skal alltid respekteres, enten dette er på dansegulvet, i baren eller i et lekerom. ”Ja” kan når som helst forandres til et NEI!
 2. Det er en klar tendens at damene er i undertall på festene, så mannfolkene bør jobbe hardt for å sikre at alle damene, både den de kom med og de andre, føler seg trygge og fornøyde. Hvis en dame føler seg ukomfortabel, så er det lite sannsynlig at hun vil bli med på noe og det er lite sannsynlig at hun blir med på en annen fest senere.
 3. Vær ærlig. Dette betyr ikke at du må brette ut om ditt privatliv, men er du gift og du swinger alene, så må du være ærlig om dette.
 4. Par kommer på fest som et par og drar som et par. Ikke dra hjem med noen andre, dette er uhøflig og vil fort gi deg et dårlig rykte.
 5. Det er ikke lurt å begynne å krangle med noen på festen. Hvis du eller dere ikke blir enig i løpet av et par minutter, lønner det seg å dra hjem. Dette vil vise andre at du tar ansvar og det er mer sannsynlig at du blir invitert på neste fest.
 6. Man er ikke nødvendigvis sammen hele tiden selv om man ankommer som et par. Man må ikke stå ved siden av hverandre hele tiden, men husk å sjekk innom dem med jevne mellomrom. Det er viktig at dere begge er komfortable og fornøyde med det som skjer rundt dere og ikke minst, det dere er opplever.
 7. Renslighet er et absolutt must. Dette er en sosial anledning, så husk å være ekstra nøye med personlig hygiene og antrekk. Både munnvann og lignende er vanligvis satt frem flere steder på en slik fest.
 8. Kle deg for å imponere.
  Dette er en date, om enn en litt ukonvensjonell en. Skitne jeans & skjorter er en absolutt turn off. Så kle deg for å imponere damene eller mennene, eller begge. ELLER du kan kle deg i tråd med festens tema, hvis det er et. I de få tilfellene hvor det er en kleskode, så vil du bli informert om dette i forkant, ellers er det bare å bruke sunn fornuft.
 9. Ikke bli full. Et glass vin eller to er greit nok for å hjelpe litt med å bli litt mer avslappet, men ikke drikk mer enn det. Personer som er beruset vil oftere overse faresignaler og det er lettere å gjøre feil. Hvis du må bli full for å kunne leke, så bør du ikke leke. Husk og at dette er opplevelser du gjerne vil huske, så drikk med måte!
 10. Ikke ta på noen uten å spørre om lov først! Hvis du har lyst til å ta på noen du ikke kjenner godt, så må du spørre først. Det er også viktig å huske at det å flørte ikke automatisk gjør det det greit å ta det et steg videre. Så før du kysser noen, klyper dem i rumpen eller lignende, så er det viktig at du presenterer deg først og spør om lov. Det er også viktig at du henvender deg til den personen du ønsker å gå litt videre med, ikke bare snakk med deres venn/venninne, partner eller lignende. Husk også at selv om de sier ja en gang, så betyr IKKE dette at du kan gjør det samme neste gang. Det tar tid å bli komfortabel med hverandre, selv i et slikt miljø
 11. Bruk god tid og snakk med flere på festen. Selv om du ikke føler at kjemien stemmer med akkurat det paret, så kan de være nøkkelen til å møte noen du vil ønske å bli bedre kjent med.
 12. Aldri bland deg inn i andres forhold. Det er ikke din jobb å fikse andres forhold eller være en rådgiver.
 13. Det som skjer på festen, blir på festen. Det du hører og opplever, og med hvem, forblir en hemmelighet. Folk som ikke er tilstede, selv om de kanskje er swingers selv, behøver ikke å vite detaljer. Det samme gjelder også for informasjon som noen deler med deg. Hold på de andres hemmeligheter så vil de holde på dine.

Nå som du har lest igjennom hele denne artikkelen, så er du et steg nærmere å være forberedt på den neste swingerfesten. Hvis du ikke vet om noen i ditt nærområde, så kan det lønne seg å bruke Internett aktivt. Vi anbefaler Victoria Milan, som ble anset som en av de beste online dating nettsidene for par og enslige i 2015.