C-Date Gjennomgang
2.8

C-Date Gjennomgang

Registrering er rask, enkel og gratis
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

C-Date er en bra platform for de som er ute etter uformelle eller seksuelle møter, noe som betyr at hvis du leter etter noe seriøst, kan det være vanskeligere å finne det du leter etter.

Fordeler

Et stort antall aktive brukere tilgjengelig

Enkelt å finne en Match
Ulemper

Du kan ikke søke opp en profil på siden

Hvis du er ute romantikk i livet ditt, bør du vurdere å registrere deg på C-Date. C, som står for casual, hinter til at dette nettstedet er dedikert til de som ikke er ute etter seriøse forhold. Dette er vårt tredje valg under den populære Sexymeets.club som vi snakket om før og anbefaler sterkest.

Startet i 2008, har c date com tatt Europa med storm og fått stor popularitet i mange land som Spania, Tyskland, London, etc. I dag har siden mer enn 36 millioner brukere i mer enn 30 land.

Liste over fordeler

  • Registrering er rask, enkel og gratis
  • Ideell for de som ikke er ute etter noe seriøst
  • Enkel å bruke og matching med likesinnede brukere er enkel

Liste over ulemper

  • Mange viktige funksjoner er begrenset til premium-brukere som må betales for

Slik fungerer tjenesten

C-Date ligner på alle andre datingsider du finner i dag. Den største forskjellen er imidlertid at den ikke fokuserer på å finne et seriøst forhold til deg. Dette er mer nyttig for de som er ute etter uformell dating. Med uformell dating, vil du være i stand til å nyte alle fordeler av et forhold uten å måtte forplikte seg til ansvaret. Men bare så det er sagt, å finne et seriøst forhold på nettstedet er ikke umulig.

Registrer deg

Hvis du vil registrere deg på CDate, trenger du ikke engang å skrive ditt fulle navn eller egentlige navn. For å komme i gang skriver du inn e-postadressen din, velger et passord og kallenavn og velger hvilket kjønn du er interessert i.

Når du er ferdig, må du bekrefte e-postadressen din, så kan du gå videre til å opprette profilen din. Du kan skrive noe om hva du leter etter og noe mer for å introdusere hvem du er.

På dette nettstedet er utseende hovedgrunnlaget for å finne din match, så bør du svare på spørsmål om ditt fysiske utseende, livsstil, og de har til og med en seksjon som kalles “Min erotiske type”. Men du trenger ikke å svare på disse hvis du ikke er komfortabel med det.

Meldingssystem

Nettstedet tilbyr flere måter å få kontakt med andre brukere på. Du kan sende dem en «e-post», eller hvis de er online på siden, vil du kunne kommunisere med dem via direktemeldinger.

Du vil også se automatiske introduksjonsmeldinger på denne siden.

C-Date bruker et system som sender premium-medlemmene ‘Kontakt forslag’. I utgangspunktet matcher de deg med brukere de tror vil matche med profilen din og oppfordrer deg til å kontakte dem. Hvis du er bekymret for at verdifulle tid vil bli bortkastet, trenger du ikke å bekymre deg. C-Date garanterer hver bruker med fullstendig profil minst 5 til 30 kontakt forslag avhengig av hvilket medlemskap brukeren velger.

Pålitelighet og sikkerhet

Når du velger en datingside å bruke, er personvern det første du bør vurdere. Og dette er noe C-Date er stolt av. Nettstedet bruker moderne verktøy som garanterer brukernes sikkerhet og konfidensialitet. Disse funksjonene hjelper nettstedet med å filtrere ut svindlere på nettstedet, slik at du knapt vil støte på dem.

Hjelp og støtte

Nettstedet har en Hjelp-del som viser de vanligste spørsmålene. Alle mulige spørsmål du kanskje har blitt skrevet her. Men hvis du har et bestemt spørsmål som ikke er oppført på denne siden, kan du alltid nå ut til kundeservice. Deres kundeservice er tilgjengelig 24/7, slik at du alltid kan sende dem en melding. Det er ingen live chat-støtte, men de vil alltid prøve å komme tilbake til deg så fort de kan, og de er ekstremt vennlige. Men igjen, nettstedet er veldig brukervennlig, så vi tror at du ikke trenger å kontakte dem ofte.

Priser

Oppgradering til Premium-medlem gir deg tilgang til følgende funksjoner: sending og lesing av meldinger, lesing av brukernes fullstendige profilinformasjon, opplasting av flere bilder og se andre brukeres alle opplastede bilder. Dette vil også gi deg en sjanse til å se hvem som besøkte profilen din.

Tjenestene som tilbys av C-Date-tjenester er gratis for kvinner. Ulempen med dette er at det kan være flere useriøse kvinner her enn på andre datingsider.

Mobilapp

Hvis du er på farten, kan du alltid være koblet til kontaktene dine via mobilappen. Appen er tilgjengelig for både Brukere av Android og iOS-enheter. Akkurat som skrivebordsversjonen er det super enkelt og enkelt å navigere i appen. Den gir deg tilgang til alle funksjonene du kan nyte på skrivebordsversjonen eller mobilnettleserversjonen uten problemer.

Konklusjon

C-Date er en bra platform for de som er ute etter uformelle eller seksuelle møter, noe som betyr at hvis du leter etter noe seriøst, kan det være vanskeligere å finne det du leter etter. Generelt er det enkelt å bruke en datingside som kan tilfredsstille folks erotiske fantasier.

Ettersom C-Date genererer foreslåtte treff, finner du ikke en grunnleggende eller avansert søkefunksjon som er noe du vanligvis ser på de fleste datingsider i dag. De fleste brukere av dette nettstedet bruker utelukkende matchmaking funksjonen på nettstedet for å finne deres match. Dette er bare en av de mange funksjonene som gjør dette nettstedet super enkelt å bruke og hyggelig for de som ønsker å gå rett til det de leter etter – morsomme, spennende uformelle møter. Så, hvis dette er noe du leter etter og ikke noe mer, så gi dette et forsøk! Vi vil også anbefale Sexymeets.club som et flott alternativ til C Date.

C-Date Gjennomgang Details

Devices

C Date
Mange aktive brukere
Nettstedet er veldig enkelt og enkelt å bruke
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
3.0
Registrering
3.0
Ta Kontakt
3.0
Profil Kvalitet
2.0
App
2.8 Helhetlig Vurdering
Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no