Discreet-Meets anmeldelse

Ser du etter å ha det litt gøy utenfor ekteskapet, men vet ikke helt hvor du skal gå? Discreet-Meets kan være den rette plassen for deg! Det er en plattform for afærer og hemmelige forhold. Sjekk ut denne anmeldelsen for å avgjøre om dette er en side du burde registrere deg på…

Hvordan fungerer Discreet-Meets?

Som navnet foreslår,  handler Discreet-Meets om hemmelige og konfidensielle hookups. Siden er for folk som er gift eller i et forhold og vil ha det litt gøy på siden. Men alle som ser etter en kjapp affære kan registrere seg.

Hovedfordelen med Discreet-Meets er at du tar vekk mesteparten av risikoen ved en affære. Du trenger ikke lenger å prøve deg frem for å se hvem som er eller ikke er interessert i deg. Du trenger ikke lenger å ta sjansen med å ha en affære med noen i ditt sosiale nettverk.

I stedet gir Discreet-Meets deg friheten til å finne fremmede utenfor nabolaget, men nærme nok til at det er enkelt å møte dem. Samtidig er det ikke nødvendig å slå seg til ro med en affærepartner. Du kan velge mellom hundrevis – kanskje tusenvis av sexy, eventyrlystne folk.

Hvis du tross alt skal ha en affære bør du sørge for at det er en du husker!

Best av alt, dette er en internasjonal tjeneste, med en nettside som er tilgjengelig i land rundt hele verden. Hvis du ser etter selskap på din neste ferie eller jobbreise, vet du nøyaktig hvor du finner det!

Hvordan sikrer Discreet-Meets konfidensialitet!

I motsetning til vanlige datingsider må du sikre at identiteten din er helt trygg når du registrerer deg for å ha en affære. Heldigvis er dette noe Discreet-Meets gjør veldig bra.

For det første krever ikke registreringen ditt virkelige navn. Du trenger bare å oppgi fødselsdatoen din, generell lokasjon og en e-postadresse. Du kan bruke en alternativ e-postadresse hvis du ikke vil motta e-poster fra Discreet-Meets i din vanlige e-post.

Nettsiden krever ikke at du bruker navn på profilen. Et brukernavn er nok. På denne måten er det ikke mulig for noen å søke deg opp.

Nå kan det hende du bekymrer deg for at bildene dine skal avsløre deg, men Discreet-Meets har funnet en vei rundt dette problemet. Du kan sette bildene dine til privat. På den måten sensurerer du bildene. På denne måten kan folk se profilen din, men ikke bildene.

Folk må sende en forespørsel for å se bildene dine. Dette gir deg muligheten til å sjekke ut profilen deres først og så avgjøre om det er trygt for deg å akseptere eller ikke.

Discreet-Meets har også sørget for at belastninger relatert til nettsiden ikke vises på kontoutskriften. Det vil enkelt vises som Meet Us Media Ltd. På denne måten finner ingen ut av det.

Registrere seg på Discreet-Meets

Det er ikke vanskelig å registrere seg på Discreet-Meets. Du starter med å oppgi den grunnleggende informasjonen – alder og lokasjon. Når e-posten din har blitt verifisert kan du sette opp profilen din. Så enkelt er det!

Det er like enkelt å sette opp profilen. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bilder og skrive en profiltekst hvis ønskelig. Det er opp til deg å avgjøre hvor mye informasjon du vil dele. Husk å holde personlige detaljer om deg selv hemmelig for å unngå å bli lurt.

Hvordan bruker du Discreet-Meets?

Du vil finne ut hvordan du bruker Discreet-Meets med en gang!

Du kan bla gjennom profilene som er tilgjengelig for deg eller du kan velge Roulette. Dette er hvor du kan like eller sveipe profil etter profil. Dette gjør at du kjappere kan sjekke ut profiler.

Når du har funnet noen profiler du liker kan du sende dem melding. En av tingene som er morsomt med Discreet-Meets er at du kan sende klistremerker i stedet for meldinger.

Ut i fra hva du velger kan disse være søte, flørtete, eller rett og slett småfrekke. Det er fint å se hva den andre er interessert i. Det sparer deg også for bryet med å tenke ut hva du skal skrive til hver person.

Etter dette er det bare å vente på svar tilbake.

Selv om du aldri har brukt en datingside før vil du veldig rask finne ut hvordan prosessen fungerer. Etter dette vil du finne folk du kan sende melding til uten problemer i det hele tatt.

Er Discreet-Meets en dyr tjeneste?

Discreet-Meets er en av de mer overkommelig dating sidene der ute. Dette er fordi de ikke krever at du betaler en månedlig avgift, i motsetning til andre sider.

I stedet trenger du bare å betale for meldingene og klistremerkene du sender. Det er gratis å motta meldinger. På grunn av dette kan du enkelt følge med på hvor mye du bruker. Du betaler bare for tiden du bruker på nettsiden. I det lange løp sparer du faktisk penger.

Du må legge til penger på kontoen din. Du kan bruke disse pengene i form av mynter. Det vil koste deg 40 mynter for hver melding du ønsker å sende.

Under spesielle omstendigheter har du til og med muligheten til å tjene eller vinne gratis mynter.

Burde du registrere deg på Discreet-Meets?

Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg! Discreet-Meets har tatt alle nødvendige forhåndsregler for å sikre at affæren går uoppdaget. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og bruke tjenesten.

Siden er en fin måte å møte folk som deg, som ser etter å ha det gøy og spennende. Og dermed er det enklere å komme over en match med Discreet-Meets. Det er i alle fall noe du burde prøve ut.

Discreet-meets Review Details

Devices:
5.0 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no