GoHookup.com
4.5

GoHookup.com

Enkle hookups
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Det er 2021 og nettsteder som GoHookup er her for deg. De er et av de ledende navnene i hookup dating-gamet.

Fordeler

Mange treffmuligheter

Bra design på nettstedet

Gratis funksjoner

Trygt og sikkert
Ulemper

Kan ta tid å tjene coins

GoHookup er et ledende navn i hookup-gamet. Selv om de bare har eksistert i to år har de raskt blitt stedet for hookups. Dette er ikke en overraskelse ettersom de har et stort antall brukere. Hvordan høres over en million ut? Det beste er at de er en global plattform, så du kan hooke opp med folk over hele verden. På toppen av det hele er det gratis å prøve det.

Oversikt over GoHookup

Vil du har et hookup? Du trenger ikke å være flau. Noen ganger trenger vi alle litt spenning i hverdagen. Du trenger ikke lenger snike deg rundt for å finne noen. Det er 2021 og nettsteder som GoHookup er her for deg. De er et av de ledende navnene i hookup dating-gamet. De byr også på en rekke fordeler som konkurrentene ikke tilbyr.

Hva Er GoHookup?

Selv om det er et stort navn i gamet, har ikke GoHookup eksistert så lenge. De er ganske nye på datingscenen.

GoHookup ble lansert i 2018. De mente hookup dating-sidene på markedet ikke gjorde en god nok jobb for å tilfredsstille kundene. To år senere er det klart at de har utført denne jobben.

Er GoHookup den beste hookupsiden?

Plattformen fungerer bra på alle enheter. Nettstedet viser deg potensielle kandidater. Som navnet antyder, sveiper du gjennom dem, så på en måte kan det minne om Tinder. Du kan sende en melding til personene du er interessert i. Du trenger “coins” for å bruke siden over tid, men du kan teste alle funksjonene gratis først for å se om du liker siden eller ikke. Du kan også tjene gratis coins – som vi skriver mer om nedenfor.

Hvis du finner noen du liker kan du legge dem til på favorittlisten. Dette bokmerker kontoen deres. Da kan du ta kontakt med de når som helst.

Så langt virker GoHookup veldig enkelt å bruke. Ting blir enda bedre når du innser at de har en bloggseksjon også. Den er full av nyttige tips. Den er nyttig for å finne tips til hvordan du kan møte andre, men enda viktigere, hvordan du får en vellykket hookup.

Registrere deg på GoHookup.com

De fleste datingsider har en veldig lang registreringsprosess. Dette gjelder ikke GoHookup. Det er kjempeenkelt, da de bare ber deg om kontoinformasjon, et profilbilde og en kontobeskrivelse. Det er ikke obligatorisk å legge til profilbilde, men det er anbefalt så andre brukere kan se om de liker deg eller ikke.

Når du registrerer deg får du en e-post med bekreftelse av kontoen din, og når du har bekreftet kontoen er du klar. Da får du også ekstra gratiscoins du kan bruke.

Brukerbase

Hvis du ser etter spenning i hverdagen er GoHookup stedet for deg. De har over en million registrerte brukere og det beste er at de kommer fra hele verden. Sammenlignet med andre hookup dating-sider, er dette en stor fordel, ettersom flertallet av brukerne er fra bestemte land.

Men merk at det er veldig enkelt å finne lokale jenter i nærheten av deg, med de samme seksuelle interessene og fantasiene du har.

Hvis du er en mann som leter etter en kvinne, er det greit å vite at nettstedet har mange kvinnelige brukere. Over halvparten av brukerbasen er kvinner, og de virker veldig aktive på nettstedet. Hvis du er en kvinne som leter etter en mann, er brukerbasen deres like stor. Selv om mindre enn 50% er menn, betyr det fortsatt et stort antall kandidater.

Når du går gjennom nettstedet vil du også se at brukerne kommer i alle aldersgrupper. Dette betyr at du kan møte mennesker på din egen alder eller eldre uten problemer.

Hvor trygt er GoHookup?

Personvern er viktig når du prøver å få et hookup. Dette har GoHookup ivaretatt. Personer som ikke er registrert kan gå gjennom profilen din, men din private informasjon vises ikke.

La oss ikke glemme at GoHookup er populært, så noen du kjenner kan også bruke nettstedet. Derfor er det fint at du kan skjule profilen din for bestemte personer, slik at de aldri får vite hva du holder på med.

Selvfølgelig kommer du til å legge til bilder på kontoen din. I likhet med de mange datingsidene på markedet, lar plattformen deg lage private album. Bare de du vil kan se bildene du har lagt til.

Når vi snakker om personvern, er GoHookup et sikkert alternativ. Nettstedet har SSL-kryptering. Dette betyr at det du gjør på siden er kryptert. De har heller aldri blitt hacket, noe som betyr at det ikke er noen risiko for det.

Grensesnitt

Dette nettstedet er ikke bare morsomt å bruke. Det tilbyr et stilrent grensesnitt som vi synes er veldig enkelt å bruke. Designet er også stilig. Samlet sett var GoHookups fargevalg behagelig. Det samme kan ikke sies om noen av konkurrentenes nettsteder.

Selvom nettstedet deres er flott, har vi en klage; de har ingen mobilapp. Flertallet av datingtjenestene der ute har det, og vi mener at GoHookup også bør få seg dette.

Det er imidlertid ikke et stort problem. Ikke bare er nettstedet deres enkelt å bruke, men det er veldig mobilvennlig. Du kan bruke alle funksjonene du vil ha på nettversjonen og lagre den på telefonen din som en hvilken som helst annen app.

Datingsiden er kjent for å bli oppdatert jevnlig. GoHookups team jobber kontinuerlig med måter å forbedre plattformen på. Hvis du finner et problem med nettstedet deres er sjansen stor for at de allerede jobber med å fikse det.

Du kan bruke GoHookup på hele 26 forskjellige språk. Det er bra at språkene kommer fra flere kontinenter. De inkluderer:  

 • Spansk
 • Norsk
 • Dansk
 • Tyrkisk
 • Engelsk
 • Portugisisk
 • Hindi
 • Afrikaans
 • Ungarsk
 • Fransk
 • Tysk
 • Finsk
 • Gresk

Pris på nettstedet

Hvis du ser på de andre datingsidene på markedet merker du fort at de dessverre koster ganske mye og krever langsiktig forpliktelse som 3-6 måneders månedlig abonnement. De kan også kreve at du kjøper kreditter for å låse opp funksjonene deres. Slik er det ikke hos GoHookup, siden tjenestene deres er helt gratis når du prøver det første gang, ettersom du får gratis “coins” for å teste ut funksjonene de tilbyr.

For å bruke nettstedet trenger du “coins” som nevnt tidligere. Du har også muligheten til å tjene “coins” gratis senere.  Ved å utføre noen tilgjengelige og enkle oppgaver, som for eksempel å logge på, kan du hente nye coins. I det øyeblikket du er ferdig med en tilgjengelige oppgave blir “lommeboken” din fylt opp. Ikke bare sparer du penger, men oppgavene lar deg også være med på en interaktiv opplevelse.

Å skaffe gratismynter er flott, men vil du ha mer kan du fylle på lommeboken ved å kjøpe mynter også. Det er enkelt å betale. Du kan gjøre det med kjente e-lommebøker samt kreditt- og debetkort.

Hvis du planlegger å fylle lommeboken din, er det en rekke pakker å velge mellom, og de kommer i varierende priser.  

Betalinger

De fleste liker ikke å betale på datingsider. Tross alt eksponerer du sensitiv informasjon for plattformen. Du trenger ikke å bekymre deg for å bruke GoHookup. Datingsiden har kryptering på militært nivå. Dette betyr at betalingsinformasjonen din alltid er sikker.

Bare så du vet det bruker de også bekreftede portaler for kortbetaling. Dette sikrer at dataene dine ikke samles inn av tredjeparter.

Det er standard prosedyre for nettsteder å sende kvitteringer i det øyeblikket du betaler, og dette gjør også  GoHookup.

Kundeservice

På et tidspunkt kan det hende du trenger litt hjelp. Heldigvis er det flere måter å kontakte GoHookups kundeservice på. Du kan gjøre det via e-post eller telefonsenter. Medarbeiderne på kundeservicen deres snakker flere språk, så det er veldig enkelt. Når det gjelder deres e-poststøtte, tok det en hel dag for oss å få svar. Imidlertid er de kjent for å være ganske hjelpsomme.

Sletting av Konto

GoHookup er et flott nettsted å bruke. Det kan imidlertid være lurt å slette kontoen din på et eller annet tidspunkt, hvis du for eksempel finner får deg et treff som utvikler seg til noe mer.. Dette er ganske så enkelt, så det er ingen grunn til bekymring.

Før du sletter kontoen din bør du vurdere å deaktivere den. Når kontoen din er deaktivert, blir informasjonen din slettet fra nettstedet. Ingen vil kunne finne deg før du aktiverer den igjen. Dette kan gjøres ved å logge på.

For å slette kontoen din, gå til innstillinger, profil og klikk deretter på “slett kontoen min”. I motsetning til GoHookups konkurrenter, trenger du ikke betale et gebyr for å få kontoen din fjernet fra nettstedet. Det tar bare noen få sekunder.

Når kontoen din er slettet må du lage en ny hvis du vil bruke tjenesten deres igjen.

Konklusjon

GoHookup er et ledende navn i hookup-gamet. Selv om de bare har eksistert i to år, har de raskt blitt stedet for hookups. Dette er ikke en overraskelse ettersom de har et stort antall brukere. Hvordan høres over en million ut? Det beste er at dette er en global plattform, så du kan hooke opp med folk over hele verden. På toppen av det hele er det gratis å prøve det.

Vi tror at GoHookup overgår konkurrentene. Så vil du vurdere å bruke tjenestene deres?

GoHookup.com Details

Devices

GoHookup
Enkle hookups
Bra design på nettstedet
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
5.0
Ta Kontakt
4.0
Profil Kvalitet
4.0
App
4.5 Helhetlig Vurdering
Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no