Fordeler

Profiler fra hele Norge

Nytt design tilpasset 2022

Gratis funksjoner

3d Sikkerhet

Ulemper

Blir å oppdatere når vi finner noen

Juicy-Adult Anmeldelse

Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket. Sjekk ut denne anmeldelsen og se om denne siden kan hjelpe deg å finne den perfekte parneren din.

Hvordan er Juicy-Adult annerledes fra andre datingsider?

Det som gjør at Juicy-Adult er annerledes enn andre datingsider er at du blir kvitt alle påskuddene. Du trenger ikke å kaste bort viktige timer med å gå rundt grøten for å finne ut om noen er villig til et hookup med deg. I stedet er siden for folk som er interessert i uformelle affærer.

Fra øyeblikket dere sender melding til hverandre vet dere nøyaktig hva som gjelder. Derfor er alt du trenger å gjøre å finne ut om dere passer sammen. Hvis dere gjør det er neste steg å lage en date og ta det derfra.

Det er også mye enklere å finne den rette personen for deg. Folkene på siden er allerede akkurat som deg. Dette betyr at du har større sjans for å ha det morsomt på daten.

Siden er også veldig åpensinnet. Det har ikke noe å si om du ser etter noen med samme kjønn, annet kjønn eller et annet par – alle har muligheten på Juicy-Adult.

Hva er registreringsprosessen for Juicy-Adult?

Registreringsprosessen for Juicy-Adult er enkel. Først, opplys siden om hvem du ser etter, slik at de kan filtrere listen med profiler for deg. Så oppgir du grunnleggende informasjon, slik som e-postadresse, fødselsdato, land og by.

Så velger du brukernavn og passord som du vil bruke til kontoen din. Dette er alt du trenger å gjøre. Siden vil opplyse deg om når du skal sette opp profilen din.

Hvordan setter du opp profilen din?

Å få profilen din i gang er like enkelt. Ditt første mål er å velge bilder. Husk at bildene som regel er det første folk ser, så velg gode bilder.  Juicy-Adult gir deg muligheten til å legge til flere bilder i galleriet ditt.

Det neste steget er å skrive en profiltekst. Samtidig som du ikke trenger å oppgi for mye informasjon, anbefaler Juicy-Adult deg å oppgi litt om interesser og hobbyer. Dette kan gjøre det enklere å finne folk du har noe til felles med.

Hvordan matcher du med folk på Juicy-Adult?

Det er noen forskjellige muligheter for å matche med folk på Juicy-Adult. Du kan enkelt se på en liste med profiler og gå gjennom dem til du kommer over en du liker.

Du kan også bruke Roulette-funksjonen. Dette gir deg muligheten til å sjekke ut folkene som er nærmest deg, i rask rekkefølge. Du kan hoppe over profiler eller like de hvis de er noen du kan være interessert i.

Hvordan kan du kommunisere med matchene på Juicy-Adult?

Chatfunksjonen er ganske enkelt den samme som enhver annen nettside. Dette er hovedmåten du bruker for å kommunisere med matchene dine.

Du har muligheten til å sende en kjapp melding til din valgte profil. Hvis du ikke er sikker på hva du skal si eller vil fremstå som litt flørtete kan du sende et klistremerke. Dette er en fin måte å få ballen til å rulle, spesielt hvis du er lei av å bruke det samme sjekketrikset om og om igjen.

Er Juicy-Adult trygg å bruke?

Hookups og uformelle forhold kan være litt skremmende. Du møter tross alt fremmede. Derfor har Juicy-Adult tatt alle forhåndsregler.

Du er blant annet anbefalt å begrense hvor mye personlig informasjon du gir til folk. Dette inkluderer fullt navn, hvor du bor, hvor du jobber osv. Nettsiden ser også jevnlig gjennom og flagger profiler som bryter retningslinjene eller hvis de er lureprofiler.

Hvis noen får deg til å føle deg ukomfortabel, kan du rapportere dem med en gang. Du kan også blokkere profiler slik at de ikke kan kontakte deg i fremtiden.

Hvis du er bekymret for din personlige eller finansielle informasjon er dette også beskyttet. Kryptering og sikkerheten på nettsiden gjør at all sensitiv informasjon holdes under trygg. Alle finansielle transaksjoner er nøye overvåket og sporet fra start til slutt.

Hvis det er noen mangler eller problemer kan du enkelt få en refusjon ved å kontakte Juicy-Adult.

Hvor mye koster Juicy-Adult?

Så og si alle tjenestene på Juicy-Adult er gratis å bruke. Du kan registrere deg å sette opp profilen uten å betale i det hele tatt. Du kan til og med sjekke ut profiler gratis.

Den eneste tjenesten du må betale for er å sende melding til folk på siden. Dette vil koste deg cirka 40 mynter. Hvor hvert beløp du betaler er et tilsvarende antall mynter satt inn på kontoen din. Dette brukes til å betale meldingene dine.

Dette er en mye bedre metode en de vanlige abonnementspakkene som er tilgjengelig. De koster deg penger, enten du bruker siden eller ikke.  Med Juicy-Adult trenger du ikke å bekymre deg for å kaste bort penger.

Konklusjon

Så hva er vår konklusjon om Juicy-Adult? Det er en flott side for hookups, uformelle flørter eller one night stands. Hvis du vil ha et kortvarig forhold er dette plassen for deg. Juicy-Adult gjør det mye enklere å få det du er ute etter.

Med Juicy-Adult er alt det harde arbeidet gjort for deg. Det eneste du må gjøre  er å logge inn, sjekke ut profilene og bestemme hvilke som passer for deg. Så send en melding, avtale et en date og resten er historie. Når det er snakk om avslappet dating gjør Juicy-Adult det så enkelt som mulig å oppfylle drømmene dine!

Juicy-Adult Review Details

Devices:
4.8 rating

192 Replies to “Juicy-Adult Review”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no