SixFridays Review
4.8

SixFridays Review

Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
Gå Til Siden Nå!
Bruk vår link og registrer deg gratis.
Fordeler

Enkel å bruke på mobilen

Lett å finne det man søker etter

Ingen spamming av meldinger

Ulemper

Dyrt hvis man vil sende melding til veldig mange samtidig

Er Kjærligheten Rett Rundt Hjørnet På SixFridays.com?

For å si det rett ut, er de fleste dating sider rettet mot casual sex. Dette betyr at hvis du faktisk ser etter noe meningsfylt, kan det føles som at du kaster vekk tiden din. Men takket være SixFridays.com er det ikke slik lengre! Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold – sjekk ut hvordan den har blitt satt opp!

Hva Kan Du Forvente På SixFridays.com?

Som nevnt, er hovedfokus på SixFridays.com kjærlighet. Dette er noe som denne siden tar ganske seriøst og du vil oppleve dette når du går gjennom prosessen med å sette opp profilen din. Ikke bare det, men denne dating siden promoterer seg som en plass hvor man kan finne meningsfylte forhold.

Dette gjør SixFridays.com veldig forskjellig fra andre dating sider som FuckBoy for eksempel. Der blir man jaktet på av mennesker som kun ser etter raske treff og One Night Stands, som ikke fører til noe seriøst i det hele tatt. Men på SixFridays.com vil du møte likesinnede mennesker som selvsagt vil gjøre det mye enklere for deg å finne en passende partner med samme eller lignende interesser og mål i livet som du har selv.

Hvem Kan Du Finne På SixFridays.com?

Det som er så bra med SixFridays.com er at det er for alle som ser etter en dating side for kjærlighet. Denne siden er veldig inklusiv, som betyr at den oppfordrer alle typer mennesker til å bli med på siden, uansett hva slags bakgrunn, kjønn eller seksuell legning man har. På denne måten passer den godt for hva alle ser etter.

Denne inklusiviteten betyr at du kan finne andre mennesker med samme interesser som deg, og det totalt motsatte, hvis det er det du ser etter. Disse forskjellene vil garantert gjøre din opplevelse på siden interessant og du har mulighet til å møte mennesker som kan utvide din horisont også.

Er SixFridays.com Tilgjengelig Der Du Bor?

Et problem med mange dating sider er at de ikke er like tilgjengelige i alle land og områder. Hvis du bor i en større by for eksempel, er det så klart flere medlemmer der. Men på SixFridays.com finner vi også mange medlemmer på mindre plasser. Siden er også tilgjengelig i alle land, uansett om du er i Europa, Asia, Nord eller Sør Amerika, og mer.

Og siden denne dating siden øker konstant i popularitet, er det et økende antall nye medlemmer som registrerer seg. Så uansett hvor du befinner deg vil du ha mulighet til å finne noen som er nær nok til å avtale et treff med.

Registrering – Er Det Gratis?

Hvis du ikke har prøvd en betalings side før, kan det være litt skremmende å prøve. Det kan være vanskelig å vite hva man begir seg ut på og vite om denne siden er noe for deg eller ikke.

Det er helt rett å være bekymret. På dating sider som Victoria Milan og C-date, får du en titt på hva siden dreier seg om, men så må man betale og binde seg til abonnement før man får tilgang på alle funksjoner. Dette er kun for å tjene mer penger på mennesker som kanskje ikke ville valgt å betale for tjenesten etter at de har prøvd den litt.

Dette trenger du ikke bekymre deg for å SixFridays.com. Her kan alle registrere en profil og prøve alle funksjonene uten å betale noe i det hele tatt. Du kan altså prøve siden før du bestemmer deg for om dette er noe for deg eller ikke.

Det som koster penger her, er at man bruker mynter for å sende meldinger eller bilder til andre medlemmer. Men du får også noen gratis mynter for å teste ut disse funksjonene også. Det er ikke engang noen krav om å fylle ut betalings detaljer, så det virker veldig seriøst og ærlig.

Sette Opp Profil

Det er veldig enkelt å sette opp en profil på SixFridays.com. Man må ikke fylle ut noen informasjon i det hele tatt, hvis man ikke vil. Det kan være 100% anonymt. Men dette betyr også at andre ikke vil se noen ting om hva du liker og ikke.

På andre datingsider er det ofte lite informasjon på profilene fordi at det er innviklet og tungvint å komme seg gjennom det. Men på SixFridays.com er det veldig enkelt å legge inn den informasjonen du ønsker å vise. Man kan laste opp bilder, men det beste er å gi litt info også.

Det er anbefalt at du legger inn litt mer enn alder, kjønn og hvor du befinner deg i verden. Du bør også legge inn hva slags interesser og hobbyer du har, som gir andre medlemmer muligheten til å finne deg gjennom søkefunksjonen og ser hva det er du liker og ikke liker før de tar kontakt. Det gir deg muligheten til å fortelle så mye om deg selv som du vil.

Men ikke bekymre deg, du blir ikke oppfordret til å oppgi noen personlig informasjon. Det er ditt eget ansvar hva du skriver i meldinger til andre, og man bør være forsiktig på nettet om hva man forteller folk man ikke kjenner godt. Men man bør også fortelle nok til at motparten har mulighet til å bli kjent med deg.

Design – Å Bruke SixFridays.com

Det siste du trenger er en komplisert og tungvint nettside hvor du prøver å finne kjærlighet. Heldigvis er SixFridays.com veldig godt designet og lettvint å bruke. Når du er på profilen din, vil du enkelt finne andre funksjoner på siden på en enkel måte.

Dette er en frisk pust i hverdagen for dem som er vant til mer kaotiske sider som AdultFriendFinder. På SixFridays.com ser alt profesjonelt og brukervennlig ut – noe som du ikke vil ha problemer med å vise venner, for eksempel.

Matching

Du lurer kanskje på hvordan man kan finne en match på SixFridays.com? Vel, det er flere måter å gjøre det på. Hvis du vet akkurat hva det er du ser etter, kan du bruke søke funksjonen på nettsiden. Her kan du søke etter alder, lokasjon osv. I tillegg kan du også søke og sortere etter interesser.

Hvis du ikke vet nøyaktig hva det er du ser etter, er det veldig lettvint å bla gjennom profiler til du ser noe du liker. På denne måten kan du finne noe som du kanskje ikke hadde planlagt å finne, som gjør det litt mer gøy og spontant.

Du kan lage en liste over mulige matcher og kontakte dem på forskjellige måter. Du kan like profilen, velge den som favoritt eller være mer rett from og sende en melding. Hvis du bare vil ha det litt gøy, kan du sende et uttrykksikon og se om de liker deg også.

Betaling

Etter at du har testet ut SixFridays.com helt gratis, lurer du kanskje på hva det er du egentlig må betale for. Spesielt siden betalte dating sider kan ende opp med å bli ganske dyre. Det som er så bra med SixFridays.com er at du bestemmer selv hvor mye du vil betale og hvor mye du vil bruke den.

På andre dating sider, som Ashley Madison for eksempel, er det forvirrende og sleipe betalings strukturer. Men på SixFridays.com er det veldig enkelt og rett frem. Her bruker man mynter for å sende meldinger og bilder. Derfor får du masse gratis mynter helt til å begynne med, slik at du kan prøve ut disse funksjonene gratis også. Det betyr at du ikke trenger å betale noen ting dersom du ikke bruker profilen din til å sende meldinger.

Denne måten å gjøre det på er veldig effektiv på mange måter. For det første føler du ikke at du kaster bort penger på å bare ha den profilen. Det er ikke noen automatiske betalinger, du må manuelt kjøpe mynter selv dersom du bestemmer deg for å gjøre det.

Det gjør det også mye mere seriøst for begge parter, siden det eliminerer spam meldinger. Og man kan være trygg på at når man får en melding, er det fra noen som faktisk er interessert i deg.

Dette fører til mindre stress og følelsen av at man har dårlig tid til å finne den rette. Du har tid til å lete og prøve deg frem, siden det ikke er noen månedlige abonnement som må betales for å ha profilen. Som er veldig bra på lang sikt, dersom du ikke finner den rette med en gang.

Personvern og Sikkerhet

Å utføre betalinger på nettsider kan være litt skremmende, spesielt dating sider. Men det er ikke noen grunn til å bekymre seg her. SixFridays.com bruker sikre servere som følger reglene til betalings tjenestene som utfører selve betalings transaksjonene. Dette betyr at ingen sensitiv informasjon blir lagret lokalt av nettsiden.

I tillegg til dette vil betalings mottaker informasjonen som vises på bank utskriften din være navnet på betalings løsningen, ikke navnet på selve dating siden. Som er spesielt bra for de som vil være ekstra diskré når det gjelder slikt.

Konklusjon

Hvis du ser etter en ekte romanse, vil det være vanskelig å finne en bedre plass enn SixFridays.com. I motsetning til andre dating sider, er det faktisk veldig enkelt å komme i kontakt med likesinnede her for å finne mer langsiktige forhold og kjærlighet.

Det er lett å like de mange funksjonene på SixFridays.com og hvor enkelt det er å bruke denne dating siden. Inkludert hvor åpen den er for alle typer mennesker med alle slags bakgrunner. Dette gjør det til en veldig interessant side å registrere seg på, siden man kan finne mennesker alle steder i hele verden.

Det som virkelig gjør SixFridays.com til en unik side er at den fokuserer på å hjelpe mennesker å finne en fantastisk partner. Du kan se dette på måten siden er satt opp og måten de lar folk sette opp profilen sin på. Derfor er sjansene for å møte noen her veldig bra – du burde prøve!

SixFridays Review Details

Devices

SixFridays.com
Find Love
Enkel å bruke på mobilen.
Gå Til Siden Nå!
Bruk vår link og registrer deg gratis.
5.0
Registrering
4.0
Ta Kontakt
5.0
Profil Kvalitet
5.0
App
4.8 Helhetlig Vurdering
Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no