Spotgee Review
5.0

Spotgee Review

Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
Gå Til Siden Nå!
Bruk vår link og registrer deg gratis.

Det er 2022 og nettsteder som Spotgee.com er her for deg. De er et av de ledende navnene i hookup dating-gamet.

Fordeler

Mange treffmuligheter

Bra design på nettstedet

Gratis funksjoner

Trygt og sikkert

Ulemper

Kan ta tid å tjene coins

Hvordan Spotgee.com Kan Forbedre Din Dating Opplevelse

Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg. Du vil så klart se noen bevis for dette. Så sjekk ut denne gjennomgangen under her og vurder funksjonene på denne dating siden. Du vil da kunne se om den er en bra side for deg eller ikke.

Hva Kan Du Forvente Fra Spotgee.com?

Det første du trenger å vite om denne dating siden er at alt det handler om er «casual hookups». Det vil naturligvis være tilfeller hvor et dypere forhold utvikler seg mellom mennesker som møtes her, men hoved formålet med Spotgee.com handler om raske og gøye møter.

Denne dating siden legger sin egen vri på hookups, så hvis du ser etter noe som er mindre «tradisjonelt», kan dette være noe nettopp for deg. For eksempel, Spotgee.com ønsker alle typer mennesker velkommen. Det er ikke noen typisk dating nisje som blir satt søkelys på, det er helt opp til deg. På grunn av dette, er du garantert å møte noen interessante mennesker.

Samtidig er Spotgee.com åpen for både single og par. Både sammen og hver for seg. Derfor spiller det ingen rolle hvilke opplevelser du ser etter. Det vil alltid være et alternativ tilgjengelig for deg.

Hvor er Spotgee.com Tilgjengelig?

Spotgee.com sin popularitet setter raskt sitt merke som an adult dating side. En av grunnene til dette er at siden er tilgjengelig i så mange forskjellige land. Det spiller ingen rolle om du er i Europa, Russland eller Amerika – denne siden vil gjøre det mulig for deg å ha kontakt med mennesker i hele verden.

En annen fordel med dette er at det gjør Spotgee.com til et kjempebra alternativ for reisende. Enten om du reiser selv, eller om du ønsker besøk. Hvis du reiser mye for eksempel, vil du vel heller arrangere møter før du kommer dit du reiser til. Denne dating siden sørger for at du kan finne selskap uansett hvor du reiser til.

Kan Du Prøve Siden Gratis?

Det er helt normalt at du ønsker å teste ut Spotgee.com selv. Derfor lurer du kanskje på om det er mulig å teste den ut gratis. Noe av det beste med denne siden er at det ikke koster noe å opprette en konto og prøve den gratis for å se om den er noe for deg.

Så snart du har registrert en profil, har du tilgang til alle funksjoner. Du kan bla gjennom alle profiler på siden uten restriksjoner, slik at du får en god ide om hva slags muligheter du kan finne om du velger å fortsette på siden.

Det eneste man betaler for på Spotgee.com er å sende meldinger – du kan motta meldinger gratis og det er ikke noen medlemskaps gebyrer for å få tilgang til funksjoner, slik som på Victoria Milan for eksempel. Du får også sende noen meldinger gratis for å se at denne dating siden faktisk fungerer som den skal.

Det er en ting man skal være klar over her, som er at man kan velge hvilke bilder som er offentlige og private i profilen sin. Så du vil finne noen profiler med bilder du må spørre om å få se, som motparten kan åpne for deg. Dette har ikke noe med betaling å gjøre, men er kun for å gi deg et valg om hvilke bilder du vil vise alle og hvilke du vil vise til noen få.                                                                                  

Registrering og Oppretting av Profil

Hvis du ikke liker lange registrerings prosesser, med massevis av spørsmål, vil du like hvordan Spotgee.com behandler nye medlemmer. Du kan registrere en profil på hovedsiden, hvor du kun trenger å fylle ut kjønn, brukernavn, passord, alder og lokasjon.

Spotgee.com ber deg verifisere epost adressen din, men spør ikke om noen personlig informasjon i det hele tatt. Verifisering av epost adressen er en bra måte å gjøre det på, og de lar ikke samme epost adresse registrere flere profiler. Så det gir en liten sikkerhet bare det.

Når du har opprettet en profil, kan du fylle ut informasjon om deg selv hvis du vil. Du kan laste opp bilder og beskrivelser for å skape mer interesse fra motpartene. Du kan også velge mellom forskjellige seksuelle interesser som du har, som gjør det enklere for andre å finne en som har de samme interessene som du har.

Spotgee.com bruker også denne informasjonen i sine søkekriterier, som derfor gjør det enklere for andre medlemmer å finne nettopp deg i søkefeltene på siden, og gjør det så klart også enklere for deg å finne andre som kan være din perfekte match mye raskere.

Navigering på Spotgee.com

Som du kan forestille deg, er en god og «ren» layout veldig viktig for en dating side å gi en god opplevelse for kunden. For det første gir det mer tillit til selve siden, men det gjør det også mye enklere å bruke den.

Heldigvis er Spotgee.com veldig enkel å navigere. Designet er moderne, men basic nok for alle å kunne finne ut hvordan man skal bruke den. Dette er i kontrast til andre større datingsider, som AdultFriendFinder, som tar mer tid å finne ut av.

Spotgee.com fungerer litt som en tradisjonell dating side, selv om den er designet for mer «casual» forhold og treff. Derfor vil du føle deg komfortabel med å bruke denne moderne dating siden.

Søkefunksjonen på Spotgee.com er veldig bra. Her kan du søke etter profiler som passer med kjønn, alder og også hvor man befinner seg henne. Du kan også søke etter medlemmer basert på seksuelle interesser.

Hvis du ikke er sikker på hva det er du ser etter, kan du bruke en funksjon som lar deg bla gjennom tilfeldige profiler. Du kan bla forbi dem og se på neste, lignende Tinder, som gjør det effektivt å finne en som fanger blikket ditt og som du er interessert i å ta kontakt med.

Så snart du har funnet en god match, kan du sende dem en melding. Det som er spesielt gøy med Spotgee.com er at du kan gjøre det ekstra gøy å ta kontakt ved å sende dem et «klistremerke» som er unike for denne datingsiden. Hvis du har en frekk samtale med en mulig hookup, kan du sende dem fristende bilder for å gjøre ting ekstra spennende. Dette er også en gøy metode for å bringe opp fetisjer og kinks du liker for å se reaksjonen til den du snakker med. Kanskje de liker det også.

Brukerne

Antall brukere på Spotgee.com bare øker og øker, som betyr at det er konstant nye brukere som kommer inn. For eksempel, over 300 mennesker pr dag registrerer en ny profil her. Dette betyr at selv om du ikke finner den du ser etter akkurat nå, er det store sjanser for at den personen er like rundt hjørnet.

En viktig ting for menn, er at det er en mye bedre balanse mellom kvinner og menn på Spotgee.com. Noe som vises spesielt ved at det er enklere å få kontakt med jentene her enn mange andre steder. Dette er et tegn på at de ikke er altfor mange menn i forhold til damer på siden og gjør det naturligvis mye enklere for menn.

Dette gjør det også enklere for damene å finne en seriøs mann, siden innboksen ikke er stappfull hele tiden. Så alle burde være glade for dette.

Siden Spotgee.com ikke skjuler at det handler seg om «hookups», er det å finne noen nettopp for dette mye enklere. Du trenger ikke skjule at det er nettopp det du ser etter og det gjør det mer sannsynlig at det er det motparten ser etter også. Men det gjør det enklere å snakke om fantasier og hva du liker og forventer med et treff.                 

Er Tjenesten Basert på Abonnement?

Er du lei av dating sider som er basert på abonnement? De kan være veldig dårlige. Ta FuckBook eller C-date, for eksempel. Det er dyre tjenester som forventer at du betaler hver måned, og for flere måneder i slengen, før du vet om tjenesten er verdt det eller ikke og uansett hvor mye du bruker den. Dette er gammeldagse løsninger som kun oppfordrer til spam, siden kundene vil få mest mulig ut av pengene sine. Det er også sider som blir mye brukt til «annonsering» av profiler som utgir seg som noe annet enn de er.

På Spotgee.com er det mye bedre. Den er basert på at du betaler etter hvor mye du bruker den. Du betaler kun for å sende meldinger og bilder. Bare å ha en konto der er helt gratis. Dette betyr at det ikke koster deg noe å se om du mottar melding fra en som er interessert i deg, for eksempel.

Det beste av alt er at du aldri blir spurt om noen betalings informasjon før du selv bestemmer deg for å kjøpe mynter, som du bruker for å sende meldinger til en du liker. Hvis du bare vil ha kontoen for å sjekke ut profiler, eller ikke har funnet noen som interesserer deg enda. Koster det ingenting. Det er ingen månedlige kostnader eller automatiske «påfyllinger», du må fysisk utføre et kjøp selv på siden, som er mye sikrere og ærligere enn de fleste andre lignende dating sider.

Personvern og Sikkerhet

Når du vil treffe en fremmed, er personvern veldig viktig. Spotgee.com er god på dette. Så snart du har satt opp profilen din, kan du velge å skjule bilder du har lastet opp. Du kan da bestemme hvem som kan se dem, en ny person du har fått kontakt med for eksempel. På denne måten kan ikke hvem som helst se alt du har lyst til å dele med en spesiell.

Du vil være glad for å høre at fremmede ikke har noen tilgang på personlig informasjon heller. Andre medlemmer kan kun se det du bestemmer å legge ut i profilen din. Ingenting annet.

Betalingsinformasjon som vises på konto bruker et pseudonym, som ikke gjør det åpenbart at det er betaling for en dating tjeneste, i tilfelle dette er noe du vil holde for deg selv.

Den Avgjørende Dommen

Hvis du ser etter den beste dating siden for hookups, burde Spotgee.com være på toppen av listen din. Den har alt du kan be om fra en casual dating side og mer. Den tilbyr massevis av muligheter til å møte spennende mennesker med samme interesser som deg.

Samtidig kan du ha fred i sjelen ved å vite at informasjonen og aktiviteten din er godt beskyttet. Dette kan trygt gi deg den tilliten du trenger for å ha en åpen og ærlig samtale med mennesker som du er interessert i å ha kontakt med.

Lykke til!

Spotgee Review Details

Devices

Spotgee.com
Casual Hookups
Endelig noe nytt på markedet.
Gå Til Siden Nå!
Bruk vår link og registrer deg gratis.
5.0
Registrering
5.0
Ta Kontakt
5.0
Profil Kvalitet
5.0
App
5.0 Helhetlig Vurdering
Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no