Sukker.no Gjennomgang
3.0

Sukker.no Gjennomgang

Suverent matching system
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Hos Sukker kan du velge om du vil være gratis medlem, eller betale for medlemskap. Du kan velge mellom VIP + eller Super-medlemskap.

Fordeler

Norges største datingportal

Suverent matching system

Godt kjent og godt etablert
Ulemper

Ikke gratis test av alle funksjoner

Sukker.no har vært Norges største datingportal siden 2008, og i 2015 kåret VG datingtjenesten som Norges beste. Sukker kan vise varige resultater ingen andre norske datingtjenester kan vise: Over 100.000 norske par har funnet hverandre på Sukker. Hvis du er ute etter en partner, har du gode muligheter til å finne en her!

Førsteinntrykk av Sukker.no:

Fordeler

  • Norges største datingportal
  • Suverent matching system
  • Godt kjent og godt etablert

Ulemper

  • Ikke gratis test av alle funksjoner

Dating i Norge

Dating i Norge er ikke alltid enkelt, derfor har vi laget en liste som gir deg flere datingtips som kan vise seg å være svært nyttige dersom du er på datingmarkedet. Selv om Sukker.no tilbyr dating i Norge, finnes det bedre alternativer. Sexymeets.club og Flirtila.com er kjent for å være gode alternativer for dating i Norge og er definitivt anbefalt over flere av de andre alternativene, selv om de ikke er like godt kjent. Uansett hvor du velger å finne daten din finner du nok flere nyttige tips lengre nede i teksten før vi går videre til å snakke om Sukker.no.

Kjærlighetens blikk. Norske menn er sjenerte, så det nærmeste de ofte kommer flørting er å stirre på kvinner over en overfylt bar. “Ha en god og intens øyekontakt,” sier Espen Korsvik, Norges topp datinginstruktør. “Øyekontakt er veldig attraktivt når du holder den, og ikke blinker.” Ikke glem å gi ett smil når du får kontakt, ellers ser du bare skummel ut, hehe.

Kvinner gjør ofte det første trekket. For utlendinger virker norske kvinner ofte veldig agressive og menn ganske tilbakeholdne (selv om de sannsynligvis bare er litt mer likestilte enn andre steder). Uansett kan norske kvinner gå opp til en mann og si “Jeg liker deg, ring meg”. Hvis du er en kvinne, er dette din lekeplass, så bli med. Og hvis du er en mann, vær forberedt.

Nordmenn elsker å være utendørs. Hvis du tilfeldigvis er en utmerket skiløper, turgåer eller klatrer, flott. Men hvis ikke, sørg for å ta bilder når du går en tur til hytten eller kanskje en fjelltur, og legg ut bilder av deg selv på Facebook hvor du gjør ting som kanopadling i Lofoten. På plussiden sier Martin, fra Sverige, at tre av hans beste dater noensinne var Norske kvinner. “Det er deres kjærlighet til naturen, hvis du vet hva jeg mener,” sier han.

Snakk engelsk. Hvis du snakker norsk, vil det selvsagt være det beste når du prøver deg på Norske jenter. Men for Guds skyld, ikke prøv å bruke den på en date (med mindre du er virkelig, virkelig god). Snakk gjerne engelsk så vil ting gå mye jevnere.

Ikke skryt. Hvis du vil imponere Norske jenter, IKKE SKRYT om lønnen din. Faktisk, hvis du klarer å la være, må du aldri skryte. Nordmenn er programmert til å avvise skryt ifølge den berømte Janteloven, og de er uansett mer imponert over annen suksess enn lønn, penger og fine ting. Hvis du er en kvalifisert skiinstruktør eller fjellguide, er det verdt å nevne. Men slipp det tilfeldig inn.

Det som imponerer nordmenn mest er Norge, det er så enkelt som det. Jo mer du skryter av Norge, jo flere stjerner får du i boken. Du må ELSKE NORGE og alle ting som er norske. Ikke kritiser landet, eller gjør narr av folket. Og aldri, aldri gjør narr av språket – ingen av formene. Det betyr at hvis du er svensk, bør du ikke fortelle dem noen av dine hysteriske ‘Norge’-vitser. De vil ikke le, og uansett handler alle vitsene dine om deg.

Berøring. ‘Nordmenn er kanskje ikke kjent for å være glad i berøring, men landets selvutnevnte ‘datinginstruktør’ Espen Korsvik skriver at det ikke burde sette deg ut. “Berør mennesker!! Berør fordi du vil komme mye nærmere mennesker,” foreslår han. “Og de vil falle mer avslappet rundt deg. Og det vil være en seksuell spenning!” Vi anbefaler deg å gå videre på egen risiko.

Ikke rør. Kenneth, opprinnelig fra Norge, men nå bosatt i Sverige, råder til å få tak i den norske ‘hei-klemmen’, slik den ble utført på en overrasket Donald Rumsfeld av tidligere norsk forsvarsminister Kristin Krohn Devold. “Du klemmer mer med haken eller kinnet, enn med kroppen din,” sier han.

Humor. Vær morsom. Nordmenn har en sterk, om litt absurdistisk humor, og setter pris på noen som kan få dem til å le. Den norske sans for humor er mye nærmere den britiske enn hva du finner øst i Sverige, f.eks.

Alkohol. I likhet med briter og irer vestover, uten alkohol, ville nordmenn sannsynligvis dø ut. Det hele skjer i det korte øyeblikket når folk er så berusede som de trenger å være for å overvinne den mektige nordiske reserven, men ennå ikke bevisstløs ennå. Alkohol er dessverre som kjent dyrt i Norge. “Bare stå utenfor alle puber og barer i helgene etter klokka 03.00, så får du fangsten,” sier Kenny fra Malaysia. “Men vær forberedt på å betale taxiprisen”.

Hva vi anbefaler for suksess på Sukker

Sukker gir deg verktøyene du trenger for å finne en partner. Det er opp til deg å bruke dem til å få de beste resultatene!

Det er ikke å se vekk fra at bildet er det viktigste på en profil. Utseendet er det første som skaper interesse. Vi anbefaler derfor at du laster opp flere bilder av deg selv i situasjoner der du gjør noe du liker å gjøre. Det kan være bilder hvor du går en tur, lese en bok eller baker – aktiviteter som er en del av ditt daglige liv.

Du bør også bruke mye tid på å fylle ut informasjon om deg selv. Vær ærlig! Du vil sannsynligvis møte en partner som liker deg og utseendet ditt slik det er. Hvis du pynter sannheten for mye, kan det være pinlig å møtes. Og møtet har lett for å bli ødelagt, fordi du ikke er det perfekte glansbildet du lot som du var.

Sukker.no oversikt over nettstedet

For de fleste enslige vil det å finne en partner være en av de viktigste tingene de gjør, og dette er noe Sukker kan hjelpe med. Det er flere grunner til at Sukker er Norges mest populære datingtjeneste. Hvert år logger over 150.000 personer seg inn på portalen, så det er mange profiler å velge mellom. Det spesielle matching systemet gjør det enkelt å finne en partner.

Etter å ha hørt og lest så mye positivt om Sukker, ønsket jeg å teste denne nettportalen selv. Jeg registrerte meg som en mann på 32 år som søker en kvinne. Så lastet jeg opp noen veldig vanlige bilder av meg selv. Jeg er en veldig gjennomsnittlig norsk mann, verken spesielt kjekk eller stygg, verken rik eller fattig. Som interesser ga jeg opp fotturer i skogen og, reiser og venner.

Sukker.no brukstest

Registrering er gratis, og som gratis medlem har du tilgang til tusenvis av profiler.
 
Det finnes tre forskjellige typer medlemskap å velge mellom. Som gratis medlem kan du vise profiler, som du kan kontakte og kommunisere med et begrenset antall. Som Premium + medlem VIP +, kan du kommunisere med og vise profilteksten til alle registrerte brukere, og vise sin egen profiltekst og album til alle du kontakter. Som Premium-medlem Super kan du bruke alle funksjoner, kommunisere med hvem du vil, lagre 100 bilder i albumet og opptil 50 søk. Profilen vises også i superbanner. 

Sukker.no funksjoner og profiler

Når du registrerer deg, må du svare på 70 spørsmål om deg selv og hvilke krav du har for en mulig partner. Basert på dette, kompilerer det samsvarende systemet en liste over brukere som skal samsvare. Disse presenteres på en klar måte, som viser hvilke områder du passer sammen og hvor det er en risiko for at problemer kan oppstå.

Du kan kontakte andre brukere ved å sende meldinger, eller ved å sende et rødt eller gult hjerte for å vise at du er interessert. Sukker jobber kontinuerlig og målrettet for å holde søppelprofiler unna, og derfor er det få falske profiler.

Sukker.no brukervennlighet

Det er enkelt å registrere deg på Sukker. Hvis du registrerer deg via Facebook, trenger du ikke å fylle ut mye av den generelle informasjonen om deg selv.

Portalen er enkel å bruke, både på PC og mobil. Faq-delen svarer på vanlige spørsmål.

I tillegg til de klassiske web dating funksjonene har Sukker et forum hvor brukerne kan samhandle med hverandre og utveksle opplevelser om dating. Sukker organiserer også enkeltfester der medlemmer kan møte andre enslige som også er på utkikk etter en partner.

Som de fleste datingtjenester fornyer Sukker automatisk medlemskap hvis du ikke avslutter det. Hos Sukker får du melding om dette én uke før fornyelsen inntreffer, og du kan slå av fornyelsen når som helst.

Sukker.no prisnivå

Hos Sukker kan du velge om du vil være gratis medlem, eller betale for medlemskap. Du kan velge mellom VIP + eller Super-medlemskap. Prisen blir lavere jo lenger du abonnerer, og faller med 10% for hver måned medlemskapet fornyes.

Som gratis medlem har du tilgang til flere funksjoner enn du har på andre datingportaler. Betalt medlemskap koster omtrent halvparten av det du må betale på de andre ledende norske datingsidene, til tross for at Sukker har flere aktive medlemmer og en rekke unike funksjoner og tilbud. Hos Sukker får du definitivt valuta for pengene selv om vi vil anbefale Sexymeets.club som et bedre valg for dating i Norge, spesielt siden du får gratis tilgang til absolutt alt der.

Sukker.no Gjennomgang Details

Devices

Sukker.no
Norges største datingportal
Ikke gratis test av alle funksjoner
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
3.0
Registrering
4.0
Ta Kontakt
3.0
Profil Kvalitet
2.0
App
3.0 Helhetlig Vurdering
Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no