Gjennomgang av Swipe-Affair.com
5.0

Gjennomgang av Swipe-Affair.com

Mest anbefalte Norske datingside nå.
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå

Swipe-Affair.com kan høres ut som en datingside for dem som søker en affære eller utroskap. Vi fikk ikke inntrykk av at det er formålet med siden i det hele tatt.

Fordeler

Mange kvinnelige brukere

Lett å få kontakt

Gratis å prøve alle funksjoner

Kan være 100% anonym
Ulemper

Tar litt for lang tid å tjene gratis mynter

Swipe-Affair.com har massevis av brukere i Norge. Vi fant interessante mennesker de fleste plasser i Norge, som for det meste virket seriøse brukere av datingsiden og som søker etter forskjellige typer forhold og interaksjoner med likesinnede av begge kjønn.

Det finnes hundrevis av Norske datingsider og det kan være vanskelig å finne frem til den som fungerer best for deg. En av tingene vi liker best med Swipe-Affair.com er at den har en «betal for bruk» modell, men du får gratis tilgang til alle funksjonene på siden med en gang. Du må ikke betale for å se andre profiler, motta meldinger osv. Og du får gratis mynter for å prøve siden ut, se om du får kontakt med en jente du liker, osv. Så du kan prøve den ut før du eventuelt velger å betale etter du har sett om siden passer for deg.

Medlemskap

Det er ingen medlemskap på Swipe-Affair.com egentlig. Alle kan lage seg en profil der, så lenge du er over 18 år. Du velger et profilnavn og bruker epost adressen din for å registrere profilen.

Så snart du har en profil, vil du kunne søke etter andre brukere på datingsiden og ta kontakt med dem.

Swipe-Affair.com bruker et mynt-system for å sende meldinger og bilder, men du får gratis mynter når du registrerer en profil og enda flere for å verifisere epost adressen din, og det er mange andre måter å tjene gratis mynter på også.

Dette betyr at du kan sjekke ut plattformen gratis på alle måter og du kan til og rekke å finne den du søker etter før du bestemmer deg for å fortsette. Og du kan kjøpe mynter på siden for å sende enda flere meldinger til de du er interessert i.

Det er ingen automatiske betalinger eller abonnement her.

Oversikt

Et av problemene på andre sider er at det er for mange menn pr kvinne på datingsiden. Dette er spesielt ett problem på gratis datingsider, men også på datingsider med måneds abonnement eller medlemskap brukes. En viktig grunn til hvorfor det er slik, er at da kan menn sende så mange meldinger de vil og kvinnene blir bombardert med meldinger i innboksen, som gjør at det er vanskeligere for kvinnene å sortere ut dem de er mest interessert i.

Siden Swipe-Affair.com bruker «betal for bruk» modellen, kan ikke menn bombardere kvinnene med meldinger, og det blir mer intimt med mer seriøse brukere av begge kjønn.

Mennene fokuserer mer på en eller noen få kvinner de har kontakt med og kvinnene gjør det samme.

Resultatet er at det er lettere å få kontakt med kvinnene på denne siden, siden det er en større sjanse for at mannen som tar kontakt er seriøs og ikke bare ute etter å prate tull.

Sikkerhet

Du må registrere profilen din på Swipe-Affair.com med din epost adresse. Ellers er det ingen informasjon du trenger å oppgi for å bruke siden, så du kan være så anonym som du vil.

Dette er en stor fordel for mange kvinnelige brukere som av personlige grunner ikke vil at hvem som helst kan lete dem opp på datingsiden, eller finne ut hvor de jobber, hvor de bor eller hvem de er.

Mange kvinner har dårlige erfaringer med menn tidligere, som gjør dem ekstra forsiktige med å dele personlig informasjon før de blir godt kjent med den de har kontakt med.

Swipe-Affair.com deler ingen informasjon, men du må selv passe på hva du fyller ut i profilen din, hvilke bilder du deler og hva du skriver i meldinger til andre brukere. Du er selv ansvarlig for din egen sikkerhet når det gjelder akkurat det.

Men denne sikkerheten for brukerne gjør det ekstra attraktivt for kvinner å komme hit, siden de kan være anonyme frem til de bestemmer seg for å treffes eller gå videre med forholdet.

Denne sikkerheten er også en stor fordel for menn som vil være litt forsiktige.

Sammenligning med andre datingsider

Som mannlig bruker, ble vi overrasket over hvor enkelt det var å registrere en profil og at vi fikk gratis tilgang til alle funksjoner på siden. Og hvor enkelt det var å få kontakt med kvinnelige brukere av siden.

På de fleste andre datingsider får man bare begrenset tilgang og må betale før man egentlig ser hvor bra datingsiden fungerer.

Dette er hovedgrunnen til at vi vil anbefale Swipe-Affair.com for Norske brukere av online datingsider, siden målet er å finne noen man kan utvikle et forhold med. Om det er et seriøst forhold eller bare et treff.

Konklusjon

Swipe-Affair.com kan høres ut som en datingside for dem som søker en affære eller utroskap. Vi fikk ikke inntrykk av at det er formålet med siden i det hele tatt.

Vi fant brukere som søker det, men alle andre typer brukere også. Du vil finne brukere i alle aldersgrupper over 18 år, og i alle typer situasjoner.

Du vil finne brukere som søker utroskap, men også alt fra single som søker seriøse forhold til nysgjerrige mennesker som bare vil treffes en gang på ett hotell for et spennende treff. Kanskje for å dekke behov man ikke får dekt hjemme, eller bare for å teste ut spennende seksuelle fantasier.

Når du prøver Swipe-Affair.com selv, vil du finne åpne mennesker som forteller deg akkurat hva de søker etter. Så det er ganske enkelt å bestemme seg for hvem man vil utforske videre.

Vi anbefaler Swipe-Affair.com. Prøv selv.

Gjennomgang av Swipe-Affair.com Details

Devices

Swipe-Affair
Gratis å prøve alle funksjoner
Når du prøver Swipe-Affair.com selv, vil du finne åpne mennesker som forteller deg akkurat hva de søker ette
Besøk Siden
Besøk og Bli Med Nå
5.0
Registrering
5.0
Ta Kontakt
5.0
Profil Kvalitet
5.0
App
5.0 Helhetlig Vurdering
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no