Dating Spesialisten - datingsider

Topp 4 gratis datingsider som tilbyr flest funksjoner for gratis medlemmer

Topp 4 gratis datingsider

Moteplassen:

Møteplassen er en dating nettside for enslige som ser etter et seriøst forhold. Nettsiden er tilgjengelig i Norge og Sverige og har en enkel design med basis funksjoner.
Gratis medlemmer kan opprette en profil og se andres profiler. Betalende medlemmer kan sende meldinger til hverandre, sende blunk og legge profiler til favorittlisten.
Alle brukere må godkjennes av kundestøtte før de får tilgang til nettsiden.
Det er ingen spesielle ekstra funksjoner.

 

Nextlove:

Gratis medlemmer kan logge seg inn enten ved å bruke epost adressen som brukernavn eller en Facebook konto. De kan opprette og se igjennom profiler, motta blunk og meldinger. En ekstra og forholdsvis unik funksjon er at GRATIS MEDLEMMER KAN SVARE PÅ MELDINGER SENDT FRA medlemmer med OPPGRADERT Premium pluss, helt gratis.

 

50plusMatch:

Brukere kan registrere seg med sin epost adresse, fylle ut profilen ved å legge til alder og område, samt laste opp bilder. Så kan de bla igjennom andre medlemmers profiler, legge dem til som favoritter og motta meldinger.

 

Victoria Milan:

Gratis medlemmer kan opprette en profil, laste opp bilder, bruke ”gjør uklar” verktøyet samt andre bilderedigeringsverktøy for å skjule sin identitet. De kan også se andres profiler og bilder av andre medlemmer. Sikkerhetsfunksjoner som PANIKK knappen, som sender brukeren til nøytral mediadelings nettside, er tilgjengelig for gratis medlemmer. Gratis medlemmer kan også motta meldinger, blunk og gaver og de kan legges til i favorittlisten

 

Top 3 Recommended Sites

Dating Spesialisten - Nextlove

Nextlove

Overall Rate

4.8 / 5
Dating Spesialisten - match.com

Match.com

Overall Rate

3.9 / 5
Dating Spesialisten - be2

Be2

Overall Rate

3.2 / 5