Test av Sukker.no for mannlige brukere

Selv om Sukker.no er en etablert datingside i Norge, er det flere grunner til at du bør vurdere datingsiden som vi anbefaler. Les mer om hvorfor vi mener dette, og hva forskjellene er.

Prøv heller Spotgee.com. Selv om Sukker.no er en etablert datingside i Norge, er det flere grunner til at du bør vurdere datingsiden som vi anbefaler. Les mer om hvorfor vi mener dette, og hva forskjellene er.

Innledning

Sukker.no er en gammel datingside som mange nordmenn kjenner igjen. Men funksjonaliteten på pc og mobile enheter kan ikke helt måle seg med mer moderne datingsider som Spotgee som er lettere å bruke.

Sukker.no Medlemmer

Antall medlemmer på datingsiden er ikke det viktigste. Hvor mange aktive medlemmer som bruker datingsiden, er det som virkelig teller. Sukker.no har mange norske medlemmer, men når vi testet tjenesten som mann, var det vanskelig å få kontakt med kvinner der. Og vi tror vi vet hva hovedproblemet er:

Betaling og priser

På Sukker.no må man betale før man får full tilgang til alle tjenestene, og medlemskapet er basert på måneds abonnement. Det vil si at man må binde seg til å bruke tjenesten i minst en måned, for å kunne bruke tjenesten effektivt. Hovedproblemet med dette er at menn kan da sende så mange meldinger de vil og kvinnene på siden blir spammet. Innboksen til kvinnene blir fylt opp med meldinger fra menn som vil ha mest mulig igjen for medlemskapet de har betalt for, og sender derfor meldinger til mange flere kvinner enn de har mulighet til å kommunisere effektivt med.

Dette fører til en veldig negativ brukeropplevelse for kvinnene på siden, som gjør at de vil se etter andre alternativ, som Spotgee.

Forskjellen og grunnen til at Spotgee gir en bedre brukeropplevelse, er for det første at tjenesten er helt gratis til å begynne med. Man får tilgang til alle funksjoner uten å måtte betale noe eller gi fra seg betalings informasjon. Du kan sjekke ut andre medlemmer, sende flørter, velge favoritter og motta meldinger uendelig. Sending av bilder og meldinger er basert på mynter, og du får nok gratis mynter til å teste ut tjenesten og få kontakt med personer som interesserer deg, før du eventuelt kan velge å kjøpe mynter for å sende flere meldinger hvis du trenger det.

Dette gjør Spotgee til en mer seriøs tjeneste spesielt fra kvinnenes side, siden de ikke blir spammet med meldinger, men får meldinger fra menn som faktisk er interessert i virkeligheten og ikke bare er ute etter et kort svar. Som igjen fører til at menn får lettere kontakt med mulige partnere.

Sukker.no Matching system

Ingen utenforstående vet egentlig hvordan algoritmen for matching på Sukker.no fungerer, men det virker som at det er et veldig enkelt system hvor de matcher medlemmer ut fra sted, alder og interesser man legger inn i profilen sin.

Dette er noe man enkelt kunne funnet ut selv ved å bla gjennom profilene og søke manuelt, men det er mange interesser som er ekstra interessante for mange brukere av dating tjenester som ikke er med her.

For eksempel, på Spotgee kan man også velge seksuelle interesser som viser hva man liker og ikke liker. Det betyr at andre medlemmer kan søke manuelt etter hvem som liker det samme som de liker, i tillegg til lokasjon, alder osv. Etter vår erfaring fører dette til at man finner frem til partnere som man kanskje ikke hadde funnet ellers.

Automatiske betalinger og fornyelser

Det virker som at datingsider som Sukker.no, hvor man betaler for månedlige medlemskap, spiller på automatiske betalinger og fornyelser av abonnementet. På Sukker.no blir man trukket for neste måned automatisk dersom man ikke passer på å kansellere i tide. Gudene må vite hvor mange som betaler for en måned de ikke ville gjort hvis de husket på å kansellere.

På Spotgee er det ingen slike automatiske fornyelser og betalinger. Der må man fysisk gjennomføre et kjøp selv, dersom man velger å gjøre det.

Sukker.no Medlemmer utenfor Norden

Sukker.no har fokusert seg på Norge, så det er ikke mange medlemmer der som er fra andre land.

Det er jo greit hvis det er bare det man ser etter, men det er vel også litt dumt å begrense mulighetene sine synes vi.

På Spotgee finner man mange medlemmer i alle Europeiske land og mer. Så selv om man ser etter Norske jenter, har man også mulighet til å se seg litt rundt etter alternativer, som vi synes er en veldig god ide. Det er jo litt synd hvis man må gå til en annen datingside for å finne noen å treffe på forretningsreise eller ferieturer.

Pluss at det er gøy å swipe gjennom bilder og profiler fra andre land en bare Norge, selv om det er bare for å se hva som finnes der ute.

Konklusjon

Selv om Sukker.no forteller at de har flere kvinnelige brukere enn andre Norske datingsider, synes vi det var vanskeligere å komme i kontakt med kvinner der enn på Spotgee.

Derfor er vår konklusjon at selv om du er medlem på Sukker.no, eller kommer til å prøve den tjenesten, bør du også teste ut Spotgee. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å få kontakt med jenter og kvinner der, i forhold.

Så lykke til med datingen og husk at selv om du ikke får det til med en gang, er tålmodighet viktig og trening gjør mester.

263 Replies to “Test av Sukker.no for mannlige brukere”

Leave a Reply

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no