Skygg unna VictoraMilan – Spotgee er den nye must-have datingtjenesten

Victoria Milan har lenge vært en nettside for de som ser etter litt ekstra lek og moro. Det har garantert eksistert lenge nok, og det er mange som ser på siden som et av de beste alternativene på markedet, men er det virkelig det?

Victoria Milan har lenge vært en nettside for de som ser etter litt ekstra lek og moro. Det har garantert eksistert lenge nok, og det er mange som ser på siden som et av de beste alternativene på markedet, men er det virkelig det? eller finnes det en annen datingside som ”kanskje” er enda bedre?

Dersom du trur at Victoria Milan er det beste alternativet for deg, kan du tro om igjen! Spotgee er nemlig noen hakk bedre enn Victoria Milan.

I denne artikkelen skal vi forklare deg hvorfor.

Har du ikke hørt om Spotgee? Fortvil ikke. I denne artikkelen har vi lagt ved alt du trenger å vite om datingtjenesten. Du vil etterhvert kunne se hvorfor Victoria Milan ikke er det beste alternativet for deg, og hvorfor det er på tide å prøve noe nytt!

Få mer informasjon om tjenesten før du registrerer deg

De fleste datingsider krever at du registrerer deg på siden deres før du får utforske tjenesten. Dette betyr at de fleste nye medlemmer ikke vet hva de begir seg ut på, og dette vil uten tvil føre til at man kaster bort tid på tredjeklasses datingsider.

Dette er ikke tilfellet med Spotgee – faktisk det helt motsatte. For eksempel, er hjelpesenteret på denne siden utrolig nyttig, gir deg detaljer på hvordan nettsiden fungerer, og beskriver alle funksjoner du kan forvente deg når du bruker tjenesten. Nettsiden gir deg til og med en guide på hvordan du blir medlem og oppretter en mer effektiv profil.

Gratis prøveperiode med bonusgave

Hvis du ønsker å ta en nærmere titt på hvordan siden fungerer, kan du gjøre det. Spotgee gir deg nemlig en gratis prøveperiode, som vil si at så fort du har opprettet en profil, får du gratis mynter. Disse kan du bruke til å utforske siden, sjekke ut medlemmer og til og med engasjere deg i samtaler med andre brukere.

Med denne taktikken får du en introduksjon om hva Spotgee egentlig handler om, før du blir et lojalt medlem. Du trenger ikke anta hvordan siden fungerer eller prøve å finne ut om medlemmene er genuine eller ikke.

Hva er forskjellen?

Joda, Victoria Milan lar deg også opprette en profil helt gratis, men deres “gratis” funksjoner er veldig begrenset. For det første er alle profiler uklare og du får ikke veldig mye informasjon fra dem. Du kan også sende “winks” eller legge til profiler i dine favoritter på Victoria Milan, men fordi man ikke får vite hvem disse menneskene er, er det meningsløst.

Om du ønsker å utføre noen meningsfylte oppgaver på Victoria Milan, må du faktisk abonnere på en av pakkene deres. Det er kun etter du har blitt medlem at du kan se hvilke medlemmer som er på nettsiden.

Håndplukk dine matcher med Spotgee

Selv om du kun er ute etter en flørt, betyr det ikke at du ikke har en spesiell type i tankene. Det er jo en selvfølge at du ønsker å finne noen som er attraktiv, og virker interessant, før du går til neste nivå. Med Spotgee er det mye enklere å finne noen som faktisk passer deg.

Dette er fordi tjenesten gir deg muligheten til å snakke om deg selv på selve siden. Du kan skrive en kort beskrivelse om deg selv i “Om meg” seksjonen. Eller så kan du hinte om dine interesser til andre medlemmer. På denne måten kan du være sikker på at du tiltrekker deg den riktige personen.

Victoria Milan gir ikke den samme muligheten med deres profiler, der spørsmålene er veldig rett fram. Denne siden er kun interessert i hvordan seksuell opplevelse du ser etter. Utover dette prøver de ikke å matche profiler basert på andre kriterier.

Spotgee fokuserer på viktige kriterier

For mange er det obligatorisk med visse kriterier og da gir det mening at datingtjenesten lytter til disse og garanterer for at de blir tatt med i matchberegningen. Heldigvis gjør Spotgee nettopp dette. De legger spesielt stor vekt på hovedkriterier som alder og bosted. På denne måten slipper du unødvendige matcher.

Dette er noe vi savner hos Victoria Milan. Selv om du kan velge å bli matchet med personer fra en spesiell plassering, gjør Spotgee det bedre. Denne nettsiden anbefaler mennesker fra over hele verden, som ikke gir så mye mening for de som ønsker en fysisk flørt. Sist men ikke minst får denne taktikken deg til å lure på hvor mange “potensielle flørter” Victoria Milan egentlig har på lager.

Øk sjansene dine eksponentielt med Spotgee

Det gir ikke mye mening å bli medlem på en datingside som ikke lar deg møte de rette menneskene. Det er jo tross alt en grunn for at du bestemte deg for å date online, fordi du vil økene sjansene dine for å møte noen som er interessert i det samme som deg. Dette kan Spotgee hjelpe deg med!

Selv om Spotgee er en nykommer i datingverden, og kanskje ikke er en av de mest anerkjente på markedet, har det vokst raskt innen kort tid. Dette takket være kvalitetssikre og brukervennlige funksjoner som gir medlemmer en bedre brukeropplevelse – funksjoner som gjør datingopplevelsen både behagelig og spennende. Dette betyr at du kan møte tusenvis av mennesker over Europa. Og jo flere mennesker du møter, jo større sjanse er det for at du møter din perfekte match.

Ekte brukere

En annen ting som gjør Spotgee så bra er at de jobber for å opprettholde et trygt og sikkert plattform og sørger for at alle brukere er ekte. Tjenesten bruker i tillegg et overvåkningssystem for å forsikre at det kun er ekte mennesker som bruker siden. Det vil med andre ord være liten sjanse for at du møter på scammere eller bots når du bruker nettstedet.

Som en ekstra bonus er det en god balanse mellom menn og kvinner. Dette er gode nyheter for begge parter. For kvinner betyr dette at de ikke blir overøset med meldinger fra desperate menn. Og for menn er det en større sjanse for at de får kvinnens oppmerksomhet.

Victoria Milan kan ikke garantere den samme opplevelsen. For det første ser det ut til at det er langt flere menn enn kvinner. Dette betyr at du må jobbe mye hardere for å få kvinnens oppmerksomhet.

En enda større grunn til å forlate tjenesten er antall falske brukere som finnes på nettsiden deres.

På grunn av dette kan det være vanskelig å vite om du snakker til en ekte kvinne eller om du blir lurt av en bot eller scammer. Du må med andre ord være oppmerksom på hvem du snakker med og hvordan samtalen går mellom dere.

Nyt Spotgees brukervennlige funksjoner

Med Spotgee blir “datingprosessen” enda enklere. Du trenger kun å søke etter foretrukkede profiler, lese gjennom dem for å se om de faller i smak, og sende melding til vedkommende. Dette er et spesielt godt alternativ siden det er så mange mennesker på siden. Hvis du føler at det ikke er “kjærlighet ved første Swipe”, kan du raskt finne en ny person å flørte med.

Victoria Milan har ett mer komplisert oppsett. Dette fordi medlemmer har retten til å “sensurere” visse detaljer, som for eksempel om de røyker, drikker eller språket de snakker. Som et resultat, må du trykke på “Spør et spørsmål” og vente til brukeren svarer deg.

Denne funksjonen ville vært bra å ha dersom det handlet om sensitiv informasjon, men her snakker vi om grunnleggende detaljer – den type informasjon du trenger å vite før du kontakter noen, eller ønsker å ta samtalen videre. Å bruke en slik funksjon for basic fakta betyr at du kaster bort mye tid med frem-og-tilbake spørsmål som egentlig ikke hjelper deg noe sted.

Betaling-per-bruk med Spotgee

Veldig mange er skeptiske mot å registrere seg på betalte datingsider, og det er forståelig. Dette er fordi de fleste sider tvinger deg til å abonnere for tjenesten. Og hvis du ikke bruker siden eller tjenesten ofte nok kan det føles som at du kaster bort penger.

Heldigvis er ikke dette noe du trenger å bekymre deg over med Spotgee – dette fordi nettstedet er avhengig av et system som kun krever at du betaler for hver gang du bruker tjenesten. Som et eksempel, må du kun fylle på mynter når du skal bruke en spesifikk funksjon. Du trenger faktisk ikke betale hver måned og slipper å kaste bort penger på ting du ikke bruker.

Med Victoria Milan må du abonnere for enten en måned, tre måneder eller seks måneder, der disse abonnementene ikke akkurat er billige. Og dersom du ikke er fornøyd med opplevelsen, er det ingenting du kan gjøre med det, fordi pengene dine får du ikke tilbake. Tjenesten vil i tillegg automatisk fornye abonnementet ditt uten forvarsel, som gjør at du risikerer å tape enda mer penger.

Respektere ditt personvern på nett? Ikke noe problem!

Når du bruker en side for å ha en kjærlighetsaffære er det normalt å bekymre seg over hvordan ditt personvern blir brukt. Dette er ofte tilfellet hvis du bestemmer deg for å slette profilen din. Med Spotgee trenger du ikke stresse over dette. Etter du har slettet profilen din, slettes også alle tilhørende detaljer, slik at ingen andre tredjeparter får tak i dem.

Victoria Milan, derimot, gjør ikke dette. Selv om du kan deaktivere kontoen din, betyr det ikke at kontoen din blir automatisk slettet. Faktisk må du følge en annen prosess for å få kontoen slettet, men de kan fortsatt ikke garantere hvordan din personlige informasjon blir brukt.

Avslutningsvis er det ingen konkurranse her, fordi Spotgee er så mye bedre enn Victoria Milan. Så, hvis du er ute etter en diskre og legitim nettside for en rask affære, da vet du hvilken tjeneste du skal gå til.

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no