3 kvinner deler sin Online Dating suksess på Spotgee.

3 kvinner deler sin Online Dating suksess på Spotgee.

Fant lykken i livet
Hege, Bergen

Hvordan så din suksess på Spotgee ut for deg?

«Jeg fant en ektemann. Vi traff hverandre i august 2018 og giftet oss 1 år etter, i august 2019. Jeg trodde aldri at jeg ville komme til å treffe drømmemannen på en online datingside, det er helt sikkert! I 2017 avsluttet jeg et forhold som varte i 5 år, så jeg hadde aldri prøvd online dating før. Alle vennene mine var enten gift eller i et forhold, så jeg følte meg veldig alene. Men jeg bestemte meg for å prøve. Det lærte meg at jeg ikke burde være redd for å møte folk jeg ikke kjenner fra før. Mennene var i samme båt som meg på mange måter.»

Hva har vært den mest overraskende opplevelsen med å bruke Spotgee?

«Da jeg først begynte å date, ville jeg egentlig bare erstatte følelsen av ensomhet. Men etter hvert skjønte jeg at jeg burde fokusere på å finne «den rette» personen for å møtes. Det tok flere måneder med prøving og feiling før jeg traff min nåværende mann. Han sa at han var like skeptisk som meg til å begynne med, men ser nå at det var absolutt verdt pengene å prøve. Jeg har aldri fått så mye igjen for penger jeg har investert før, sa han.»

Hvordan har hele Covid-19 pandemien påvirket din Spotgee erfaring?

«Vi planla egentlig å gifte oss i april 2020. Men vi fikk en mulighet til å gjennomføre bryllupet i august 2019, så vi slo til på det og det passet jo bra med 1 års dagen etter vi møttes online. Vi hadde et nydelig kirkebryllup med hele familien og vi er jo veldig glade for at vi gjorde det da. Hvis ikke måtte vi ha ventet lengre enn vi regnet med.»

En «Boost» av selvtillit
Kari, Oslo

Hvordan var din suksess historie med Spotgee?

«Tidligere tenkte jeg at suksess angående forhold kun dreide seg om å være sammen med en mann for resten av livet. Men jeg har innsett at man kan ha vellykkede forhold som dreier seg om mer enn det. Suksessen med Spotgee for meg, dreier seg om at jeg har fått kontakt og møter med mange interesserte menn, som jeg fortsatt treffer når det passer for oss begge. Men vi trenger ikke nødvendigvis bo sammen.»

Har du hatt noen problemer med Online Dating?

«Absolutt. Det er mange menn på datingsider som bare er ute etter et raskt treff som minner om bruk og kast. Det kan kanskje være kvinner som liker det, men for meg vil jeg heller treffe noen som er interessert i å treffes flere ganger og som jeg føler en dypere forbindelse med. Det kan også være sårende å treffe noen som man liker veldig godt, hvis de ikke føler det samme og ikke vil treffes igjen. Men heldigvis tror jeg at vi kvinner har litt mer kontroll over den delen enn de fleste menn har.»

Hva er det mest positive du har erfart på Spotgee?

«Under denne Covid-19 epidemien hadde jeg aldri trodd at jeg ville treffe så mange interessante menn. Det virker som at mange som aldri har brukt slike datingsider tidligere har nå plutselig blitt veldig aktive, spesielt på Spotgee. Resultatet er at jeg nå går og gleder meg til å treffe de jeg har fått best kontakt med, og spesielt å oppleve noen av de seksuelle fantasiene vi har delt sammen via chat.»

Karantene kjæreste
Therese, Trondheim

Hvordan har din suksess på Spotgee sett ut?

«Jeg startet ikke å bruke Spotgee før tidligere i år faktisk, etter at jeg gikk ut av et lengre forhold med en jeg var forlovet med. Jeg så på Spotgee som en måte å treffe nye menn på. Før Covid gikk jeg på flere dater. Jeg traff ikke noen som passet til et fast forhold da, men jeg lærte mye og fikk mange nye og spennende erfaringer som gav meg mye selvtillit. Jeg oppdaget at det var viktig at de likte humoren min og ville gjøre ting sammen. Jeg gikk på dater uten forventninger og endte opp med en kjæreste som jeg elsker. Vi bestemte oss for å møtes hjemme og ta hele dager sammen. Vi liker samme type mat, filmer og musikk og han gleder seg til å lære meg å spille golf.»

Har du hatt noen problemer underveis?

«På grunn av Covid vil vi ikke gå ut så mye som vi har lyst til, på restaurant, på kino, osv. Men noen ganger kan problemer vise seg å gi et bra resultat, som det gjorde for oss. Nå treffes vi som oftest hjemme hos meg og vi kan gjøre hva vi vil uten å bry oss om hva andre tenker, som er gøy på mange måter.»

Hva har vært den mest positive erfaringen for deg?

«Jeg har mange morsomme historier som resultat av erfaringene mine med Spotgee. Men det jeg ser tilbake på med det største smilet, er å kunne dele og snakke om seksuelle fantasier for så å møtes for å leve dem ut. Det er utrolig spennende og opphissende for meg og det er også grunnen til at jeg fant kjæresten min som jeg elsker over alt på jord.»

Ettertanker:

Hvis du som leser dette også søker spenning og møter med andre mennesker, kan du prøve Spotgee.com ved å registrere en profil. Det koster ingenting å prøve denne plattformen og den fungerer veldig bra både på datamaskinen din og på mobil/nettbrett.

Kanskje du også kan dele positive erfaringer med oss etter hvert.

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no