Online Dating vil fortsatt være populært etter at Norge åpner opp etter Corona.

Online Dating industrien har sett en stor økning under Corona virus nedstengingen av landet.

Online Dating industrien har sett en stor økning under Corona virus nedstengingen av landet. Siden folk har hatt mindre mulighet til å gå ut og treffe folk som vanlig, har mange begynt å bruke Online Datingsider som Spotgee.com og SixFridays.com for å treffe nye mennesker, og mulige partnere.

Etter meningsmålinger på datingsidene viser det seg at mange vil fortsette med denne aktiviteten selv etter at samfunnet åpner opp igjen som normalt, siden det er en fin måte å treffe likesinnede.

Å finne motivasjon til å gå på dater kan være en utfordring i seg selv, spesielt når man har vært innestengt i flere måneder.

Undersøkelser på datingsider angående dette kan vise til:

 • 85% av brukere på datingsider gleder seg til å gå tilbake til normal dating, som inkluderer å treffe personene de har kontakt med på datingsider.
 • Selv om mange datingside brukere gleder seg til å gå tilbake til normal dating, sier ca 60% at de vil begynne forsiktig med å gå tilbake til dette.
 • En majoritet av medlemmer på datingsider forteller at de vil fortsette å bruke online dating, siden det er en lettvint og effektiv måte å treffe mulige nye partnere.

Slik det er nå sitter single og andre brukere av datingsider fast i en litt merkelig situasjon når det gjelder dating. De er usikre på om de burde fortsette å møte mennesker online, eller ta disse online forhold videre ut i levende live og ha en personlig date. Etter hvert som samfunnet åpner opp som normalt, vil nok folk sakte men sikkert gå tilbake til normalen. Men det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta. Vi ser at en majoritet av datingside brukere gleder seg til å møte kontaktene sine personlig, og kunne ikke være mer glad for det. Men vi ser også at mange føler seg veldig komfortable med online forhold, som også er helt greit.

Etter å ha vært hjemme så lenge kan det føles som at du har mistet litt av den magiske «mojoen» som fører til en suksessfull personlig date.

Her er noen tips som man kan tenke på for å komme tilbake til normalen igjen:

 • Chat online før man møtes personlig: Chatting online via tekst meldinger lar deg bli kjent med personen du får kontakt med før man bestemmer seg for å treffes personlig. Man kan allerede ha chattet med hverandre i flere uker, som er en veldig bra ting siden det hjelper deg å få en følelse av å kjenne personen, slik at når man endelig møtes vil det være som å treffe en venn og ikke en fremmed.
 • Bruk dine favoritt klær: Når du ser bra ut, føler du deg bra også, så kle på deg favoritt klærne dine som gir deg ekstra selvtillit. Selvtillit er ekstremt viktig når man møter noen for første gang.
 • Forbered spørsmål: Å være forberedt er viktig. Ha an liste med spørsmål og tema du kan ta opp og snakke om med den du treffer. Da slipper du flaue pauser og samtaler hvor du ikke har noe å snakke om. Du trenger ikke ha en liste å lese fra, men hvis du har laget en slik liste vil det hjelpe deg siden du har de viktigste elementene av den i bakhodet. Siden du har chattet online med personen du skal møte, bør det være enkelt å lage en slik liste som også kan vise at du er genuint interessert i personen du møter.

Online Dating har blitt den nye normalen, men når samfunnet går tilbake til slik det var og flere møtes personlig, vil det nok være mange som ikke hadde så mye erfaring med online dating tidligere, som vil fortsette med det også. Det er enklere å holde alternativene åpne på den måten.

Man bør kanskje også være litt forsiktig til å begynne med, og ikke anbefale møter som involverer store folkemasser. Noen forslag for tidlige dater som medlemmene på SixFridays.com har fortalt om, er:

 • Mini Golf
 • Piknik i parken
 • En tur på stranden eller svaberget
 • Se en koselig film sammen
 • Turer ut i naturen
 • Sykkelturer
 • Koselig grilling i hagen
 • Yoga ute
 • Se på en livestream av en konsert eller lignende
 • Bil eller MC tur sammen
 • Møte på et hotell på fjellet
 • Hyttetur

Hvis du ikke allerede er bruker av Spotgee.com eller SixFridays.com, kan vi nevne at Spotgee.com er en online datingside som er mer beregnet for seksuelle møter mellom likesinnede, hvor man også kan dele nakenbilder.

På SixFridays.com er det ikke lov med deling av nakenbilder, og den virker som en mer «main stream» datingside.

Begge disse datingsidene er populære i Norge og vi kan anbefale dem sterkt. Det er gratis å registrere en profil der, du kan være anonym og du får gratis tilgang til alle funksjoner på disse.

De fungerer også veldig bra på mobil, så lykke til 😊

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no