Sukker.no vs Spotgee.com

Sukker.no har lenge vært en favoritt hos nordmenn når det kommer til seriøs dating for å finne en kjæreste. Det er mange som har hatt suksess med nettsiden og i denne artikkelen skal vi se nærmere på hvorfor akkurat Sukker er blitt så populær og hva det er som gjør at vår datingside Spotgee.com er et enda bedre alternativ!

Sukker.no

Sukker.no er en seriøs datingside som hjelper brukere å finne hverandre ved å bruke et matching system som skaper potensielle matcher utfra hva brukerne legger vekt på. Enten det er interesser, egenskaper, eventuelle krav eller andre ting som er viktige å få med i match beregningen.

Matchsystemet tar hver brukers erfaring i betraktning og fjerner ting som ikke fungerer. På denne måten vil systemet finne likesinnede matcher og skaper et så realistisk match tall som mulig. Med dette systemet får brukeren bestemme hvilke egenskaper som er viktig å ta med i beregningen. Under denne prosessen vil begge parters preferanser bli målt opp mot hverandre og det endelige resultatet (matchprosenten) vil vises hos begge profilene.

Spotgee.com (Sensuell kjærlighet ved første swipe)

For de som er ute etter sexy kjærlighetsaffærer er Spotgee.com den ultimate datingsiden. På denne nettsiden er din seksuelle affære kun et klikk unna.

Spotgee er en nyetablert dating nettside for menn over 18 år som ønsker en sensuell opplevelse og vil finne en potensiell kjæreste.

Algoritme og viktige krav

Sukker.no bruker en kraftig algoritme for å beregne og sortere lange match lister til hver bruker. Disse unike listene presenteres for brukeren ca 10. minutter etter de har svart på alle spørsmålene. Dette gjør det enklere for profilene å kommunisere med hverandre og finne interessante samtaleemner, finne ut hva som gjør at de passer sammen samt avklare eventuelle problemområder på veien.

For de som er seriøse med datingen er det viktig å stille noen strenge krav slik at de finner den perfekte matchen. Slike krav kan være alt fra hvor kostholds bevisste man ønsker partneren skal være til hvor mye de drikker/røyker i helgene. Resultatet beregnes utfra hva profilene svarer på de individuelle spørsmålene og om de har oppgitt like svar eller ikke. Dette gjør det enklere for systemet å fjerne matcher som ikke scorer hundre prosent på kravene.

Videre ser systemet på relasjoner som er en viktig del av matching prosessen. Dette er relasjoner som fremtid, interesser, personlighetstype, stabilitet, praktiske ting i forhold, roller og seksualitet osv.

Slik registrerer du deg på Sukker.no

Selve påmeldingsprosessen er veldig rett frem og du kan enkelt registrere deg ved å bruke facebook profilen din eller å legge inn en manuell registrering. Å opprette en profil på Sukker.no er helt gratis og etter du har registrert deg kan du chatte med tusenvis av andre og starte jakten på kjærligheten. Er dette Norges beste dating nettside eller finnes det andre alternativer du heller bør gå for?

Hvordan fungerer Spotgee?

Selve betalingssystemet til Spotgee fungerer ved at man bruker mynter man får utstedt på datingsiden for å sende meldinger og bilder til andre. Alle nye brukere betaler ingenting for medlemskapet og får full tilgang til alt på siden helt gratis. I tillegg får nye brukere gratis mynter for å bruke på nettsiden, slik at man kan velge selv om man ønsker å kjøpe flere mynter for å fortsette samtalen og ta affæren videre til neste steg.

Med over tusenvis av brukere over hele Europa og Sør-Amerika er dette helt klart en datingside du bør sjekke ut, spesielt om du er ute etter sexy kjærlighet ved første swipe.

Hvordan kan jeg registrere meg og bruke profilen?

Det er helt gratis å lage en profil på nettsiden og hver bruker får gratis mynter man kan bruke for å teste nettsiden. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere profilnavn, alder, sted, kjønn og bruke en e-postadresse for verifikasjon. That’s it! Ingen annen informasjon behøves.

Du får gratis mynter ved å registrere deg, verifisere e-postadressen din, fullføre profilen med bilder og interesser samt andre handlinger som å logge deg inn hver eneste dag. Det er ingen automatiske tilbakevendende betalinger for abonnementet, osv. Alle kjøp av mynter må registreres manuelt av brukeren, hver eneste gang.

Hvilke fordeler får jeg som medlem?

Først og fremst får du en profil som er helt anonym. Dette kan være en fordel for de som kanskje ikke er like frempå eller ikke ønsker å bruke fullt navn. Andre fordeler er at du får full tilgang til nettsidens funksjoner med en gang, og kan bla gjennom profiler og bilder til andre medlemmer for å finne noen som vekker interesse. Ved å verifisere din e-postadresse får du også flere mynter du kan bruke for å teste nettsiden. Som medlem kan du legge til bilder og annen informasjon som interesser og beskrivelser, slik at andre medlemmer kan finne ut mer om deg. Du kan også sende flørter og meldinger til andre medlemmer for å se om andre er interesserte i deg tilbake og ønsker å starte en samtale.

Hvorfor er Spotgee et bedre alternativ?

Gratis dating nettsteder som har månedlige abonnementsmodeller, står ofte ovenfor problemer når det kommer til ubegrensede meldinger fra brukere, derav menn. Dette fordi menn ofte er mer frempå enn kvinner, som kan føre til at kvinner fort kan føle seg overveldet og at det blir vanskeligere for dem å finne seriøse potensielle partnere.

Med Spotgee sitt unike betalingssystem der brukere må bruke mynter for å sende meldinger og bilder, unngås slike problemer og det er en av grunnene til at denne datingsiden er veldig annerledes enn andre tradisjonelle datingsider på markedet.

Andre betalte datingsider gir deg begrenset tilgang til profilen din, ved å begrense muligheten til å se andre medlemmer eller sende / motta meldinger før du betaler. Noe som vil si at nye medlemmer ikke får sjansen til å teste nettstedet før de betaler for det.

Hva er forskjellen på “betal for bruk” modellen og andre sine betalingsmodeller?

Datingsider som bruker månedlige betalingsmodeller stoler ofte på at brukeren “glemmer” å avslutte abonnementet før den fornyes eller ved å gjøre det ekstra vanskelig å kansellere det. Våre datingsider er ikke avhengige av gjentatte eller automatiske fornyelser/betalinger i det hele tatt. Hver eneste betaling må gjøres manuelt av brukeren for å gjøre opplevelsen mer ærlig og tryggere for brukeren.

Bedre sikkerhet

Å bruke Spotgee er veldig trygt og sikkert, her stoppes svindlere før det går for langt. Spotgee bruker sikkerhetssystemer som sørger for at medlemmene ikke blir lurt av medlemmer som ber andre medlemmer om penger eller økonomisk støtte, noe som dessverre er veldig vanlig i dating verdenen.

Konklusjon

Avslutningsvis er Spotgee et bedre alternativ for spesielt menn og gir mange fordeler enn andre apper og datingsider der ute. Så hvis du leter etter en datingside som har mer å by på, er lei av å bruke tid og energi på å chatte med kvinner som aldri svarer deg, da vil du digge Spotgee!

14 Replies to “Sukker.no vs Spotgee.com”

Leave a Reply

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no