Vil du ha større sjans på damene?

Vi har katt-astrofiske nyheter for dyreelskere: Menn som liker katter har dårligere muligheter for å få en date.

Vil du ha større sjans på damene? Hold katten din unna profilbildet ditt på datingsiden.

Vi har katt-astrofiske nyheter for dyreelskere: Menn som liker katter har dårligere muligheter for å få en date.

Det er resultatet fra en studie av Colorado State University, som fant at kvinner oftere vil bla forbi, eller si ja til, menn hvis de poserer med katten sin i profilbildet sitt.

«Forskere» viste bilder av en mann til hundrevis av kvinner. De ble vist to bilder av mannen, ett med en katt og ett bilde uten noen pelsdott.

Resultatet viste at mannen sin suksess var betydelig dårligere når kvinnene ble vist bildet av ham sammen med katten.

«Menn som holder katter ble sett på som mindre maskuline, nevrotiske, for «behagelige», åpen og mindre aktuelle for en date,» skrev forfatterne.

Når kvinnene ble vist bildet av mannen uten katten, sa 38% av kvinnene at det var sannsynlig at de kunne gå på en casual date med ham, mens 37% sa at de ville vurdert et seriøst forhold med ham.

Men når kvinnene ble vist bildet av samme mannen med katten, var svarene litt annerledes. Resultatet ble da 33% på begge spørsmålene, mens andelen av kvinner som sa de aldri ville vurdere et forhold med mannen, økte fra 9% til 14%

Undersøkelsen ble utført ved hjelp av 1380 kvinner mellom 18-24 år og mannen var i tidlig 20-årene. Bildene var nøytrale med samme klær og bakgrunn, slik at den eneste forskjellen var at han holdt en katt.

Et interessant element her er at flere kvinner syntes mannen med katten virket snillere, mer åpen og komfortabel, men mindre maskulin. Dette tyder at kvinner i den aldersgruppen søker maskulinitet mer enn åpenhet og vennlighet i en mulig partner.

Det er godt mulig at eldre kvinner prioriterer andre attributter, så ta dette med en god klype salt som man alltid bør gjøre når det gjelder slike undersøkelser.

Kanskje det er best å vente med å fortelle om katten din før du blir spurt om det. Når man først har fått kontakt med en dame og man nærmer seg å bestemme et treff, vil det nok ikke ha så mye å si om du har en katt eller ikke. Denne humoristiske undersøkelsen viser bare resultatet etter å ha blitt vist et bilde. Det er nok mange ting som er mye viktigere for damen enn om du har en katt eller ikke.

Hvis du vil prøve deg litt frem med forskjellige profilbilder for å se om det er noen forskjell på hvor stor suksess du har på datingsidene, kan vi anbefale å prøve Spotgee.com. Det er gratis å registrere seg der og bruke plattformen både på datamaskinen din eller mobilen/nettbrettet. Siden gir deg gratis mynter til å begynne med, slik at du kan teste den ut helt gratis uten å melde deg på noe abonnement eller lignende.

Det vil helt sikkert også være en stor forskjell fra om du har en katt med på bildet i forhold til om du har en hund med på bildet. Det vil bli sett på som mer maskulint og det er akkurat det kvinner ser etter, bevisst eller ubevisst. Det viser også at du kan være ansvarlig for noe annet enn bare deg selv, som kvinner liker veldig godt.

Siden det er enkelt å laste opp nye bilder og velge dem som profilbilde på dating profilen din, anbefaler vi å prøve forskjellige ting. Det er viktig at du ikke har bilder sammen med andre, som venner og familie. Kun deg selv, men om du holder en katt, går tur med en hund eller har en papegøye på skulderen, kan tydeligvis gi vidt forskjellige resultat ser vi.

Det kan ta tid å teste hvilket bilde som fungerer best for deg, så derfor anbefaler vi å bruke en datingside som Spotgee siden du kan bruke siden gratis så lenge du vil, i stedet for datingsider som c-date og victoriamilan, hvor du må betale ganske mye pr måned. Når du må betale for medlemskap betyr det at du må betale bare for å teste bildene dine også, som ikke er så lurt. Da er det bedre med en datingside hvor du ikke trenger å gjøre det.

Spotgee er en datingside som blir mer og mer populær i Norge med mange kvinnelige medlemmer som virker mer seriøse enn på mange lignende datingsider. Siden det ikke koster noe å prøve den, anbefaler vi det og ønsker deg lykke til.

Leave a Reply

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no