Fremtiden for Dating og kjærlighet

Fremtiden for Dating og kjærlighet: Vi tar en kikk på Online Dating for menn og hvordan du kan velge rette datingsiden for deg og få kontakt med den rette damen som er ute etter det samme som du er.

Vi tar en kikk på Online Dating for menn

Takket være utviklingen i moderne teknologi, har vi nå muligheten til å finne våre livsledsagere uten å gå ut av huset i det hele tatt. Hvordan? Online Dating så klart. Men mange tviler på hvor bra det egentlig fungerer. Den gode nyheten er at det virker, hvis du gjør det på rette måten.

Tips for å ha det gøy med Online Dating

Vær modig og legg deg selv ut på nettet

Online dating er uten tvil en effektiv måte å treffe nye mennesker på. Men du må være modig nok til å ta kontakt og innlede samtaler med andre mennesker som du ikke kjenner. De fleste av oss er naturlig skeptiske til å ta kontakt med folk vi ikke kjenner, men for å lykkes på datingsider må man kontakte flere interessante personer for å bli kjent med dem. Ingen grunn til panikk, siden mange andre føler det samme. Siden det er kontakt over internett har man ingenting å tape, men mye å vinne.

Vær ærlig

Selv om du kommuniserer online betyr det ikke at du bør overdrive eller fortelle ting om deg selv som ikke er sant. Dette bare ødelegger for videre kontakt. Man vet aldri hvem av kontaktene som ender opp med å bli en fremtidig partner. Når det skjer er det viktig at man har vært ærlig når det gjelder hva man har fortalt tidligere slik at det ikke blir ubehageligheter. Det er bedre å treffe en som liker deg for den du er, enn å treffe en som har et inntrykk av deg som ikke stemmer helt med virkeligheten.

Vær deg selv

Prøv å oppfør deg slik som du er til vanlig selv om du chatter via internett med en mulig partner. Det er så klart ikke det samme å skrive tekst meldinger som å snakke ansikt til ansikt, men prøv å skrive det du tenker på samme måten som du ville svart muntlig. Ansikt til ansikt har man ikke tid til å ta 5 minutter til å komme frem til det beste svaret, så man bør ikke gjøre det på datingsiden heller. Vær klar og tydelig med hva du mener, hva du er ute etter og hva du ønsker for fremtiden.

Når du begynner med dating, er det noen viktige ting å tenke på:

Finne en datingside

Det finnes tusenvis av datingsider, så det er ikke lett å finne frem til den beste for deg. Av de Norske datingsidene vil vi anbefale Spotgee.com eller Flirtila.com som stikker seg ut i forhold til gratis medlemskap og mange Norske brukere.

Spotgee er en side med mer seksuelt innhold hvor medlemmene kan ha nakenbilder i profilen sin og man velger seksuelle interesser på profilen sin som andre medlemmer kan søke etter for å finne likesinnede.

Flirtila er en mer «main stream» datingside uten nakenhet og voksent innhold, så det kan kanskje være bedre å se etter langvarige forhold der enn et raskt sex treff.

Sex chat virker utbredt på disse sidene, men det er jo noe man bestemmer selv om man vil være med på uansett.

Opprette profil

Fordelen med datingsidene som vi anbefaler er at det er gratis å opprette en profil og man får tilgang til alle funksjoner på siden uten å måtte gi fra seg hverken kort nummer eller betale for noe i det hele tatt. De er basert for «betal for bruk», som betyr at man bruker mynter for å sende meldinger og bilder. Men man får gratis mynter og kan også tjene mynter for forskjellige handlinger, slik at man aldri må betale for noe man ikke hadde tenkt å betale for. Det er ingen automatiske trekk, osv.

Man kan også være anonym, men det er en fordel å bruke et bra profilbilde av seg selv hvis man vil at andre skal ta kontakt. Men man kan også bruke en blank profil uten bilde og sende bilder privat til andre, hvis man vil gjøre det på den måten. Som er en fordel hvis man er i et forhold og ser etter noen nytt eller noe på si.

Du kan også legge inn så mye personlig informasjon i profilen din som du vil, eller ingenting.

Ta kontakt

På datingsider som er gratis, eller som har månedlig betaling for medlemskap, er problemet at menn kan sende så mange meldinger som de vil. Dette betyr at kvinnene får mange flere meldinger enn de kan lese, slik at det blir mye vanskeligere for menn å få kontakt med dem.

På datingsidene vi anbefaler, er det ikke slik. «Betal for bruk» modellen betyr at menn kan sende flørter, likes og noen meldinger gratis, men ikke nok til å spamme kvinnene. Dette gjør det mye mer sannsynlig å få kontakt og er grunnen til at mange kvinner velger å bruke disse datingsidene siden det virker mye mer seriøst.

Når man tar kontakt er det en fordel å skrive kort hva man er interessert i, hva slags person man er og hva man ser etter, slik at det er enkelt for kvinnen å vurdere om dette kan være en match for henne, som vil føre til videre kontakt etter introduksjonen.

Betaling på datingsider

Mange er veldig skeptiske til å måtte betale på en datingside på internett, spesielt siden det er mange stygge rykter om svindel og scam. Men i disse dager er sikkerheten på betalingsløsningene så bra at det er omtrent ingen svindel på datingsider på denne måten.

Det man må være forsiktig med er jenter som tar kontakt og spør om penger av forskjellige grunner. Hvis det skjer, bør du avslutte kontakten med en gang. Ingen seriøs jente vil gjøre det.

Vi mener at det er ganske viktig for å ha suksess med online dating at man velger en datingside hvor menn ikke kan spamme jentene med gratis eller ubegrenset antall meldinger så lenge man betaler pr måned.

Spotgee og Flirtila får man teste ut siden gratis, men hvis man får kontakt med en lovende mulig date, kan man velge å kjøpe mynter som man bruker for å sende meldinger og bilder. Hvis man velger å ikke kjøpe noe, vil man fortsatt ha profilen og kunne motta meldinger og se på andre medlemmer ubegrenset. Derfor liker vi «betal for bruk» modellen. Og hvis man velger å kjøpe mynter er det ingen videre automatiske betalinger som man må avbryte for å stoppe. Du må fysisk gjennomføre hver betaling selv, som virker som en god løsning.

Så lykke til med online dating opplevelsen din i fremtiden.

Leave a Reply

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no