C-Date er gammelt nytt. Her er hvorfor Spotgee er det beste valget

For en periode var C-Date et av de eneste nettstedene som gjorde det mulig å flørte på nettet og finne diskrete forhold. Dersom du allerede har prøvd denne datingsiden, vet du kanskje at det har en del problemer.

For en periode var C-Date et av de eneste nettstedene som gjorde det mulig å flørte på nettet og finne diskrete forhold. Dersom du allerede har prøvd denne datingsiden, vet du kanskje at det har en del problemer.

Så, hvis du er lei av dårlig service og har hatt dårlige opplevelser med siden, bør du sjekke ut Spotgee.com.

Det er kanskje en av de nyeste datingsidene på markedet, men de har allerede blitt en favoritt hos mange nordmenn. Mens det selvfølgelig er forståelig at du kanskje er litt mer skeptisk til å prøve noe nytt, spesielt etter din opplevelse med C-Date, vil Spotgee garantert overraske!

Få en gratis prøveperiode med Spotgee

La oss gå rett på sak!

Det er ingen som ønsker å betale for en nettside eller tjeneste de ikke vet hva er, så hvorfor er det noen datingsider som bruker denne taktikken? Nettsider som gjør dette har kun en ting i tankene, og det er å lure andre til å betale for en tjeneste som egentlig er bortkastet tid og penger.

Dette er hvorfor vi liker Spotgee. De tilbyr en gratis prøveperiode til alle nye registranter, som kan være greit for de som ønsker å prøve tjenesten før de betaler for den. Når du først registrerer deg og oppretter profilen din, vil du få gratis mynter. Disse kan du bruke for å utforske siden, sjekke ut andre medlemmer og sende meldinger.

Kort forklart får du se om siden er legitim og om Spotgee er noe for deg. Under denne prøveperioden får du også bli bedre kjent med nettstedet og vil lære deg hvordan tjenesten fungerer. Slik at du får den beste nettdating opplevelsen og vet hvordan du skal gå frem hvis du bestemmer deg for å oppgradere senere.

Ingen prøveperiode hos C-Date

Det er faktisk ikke mulig å få en gratis prøveperiode hos C-Date, som vil si at det er svært lite du får gjort dersom du ikke abonnerer på tjenesten. Du får ikke se profiler, gå gjennom siden eller sende meldinger og på grunn av dette vet du egentlig ikke hva du går med på.

Her må du hoppe rett ut i det og håpe at fallskjermen ikke låser seg – fordi det er ingen garanti hos C-Date.

Spotgee lar deg flørte med flere medlemmer samtidig

Spotgee er først og fremst ment for raske flørter, men på denne datingsiden er det ingen grunn til å begrense deg selv. Du kan faktisk finne alle slags forhold her. Det spiller ingen rolle om du ser etter one night stands eller langvarige forhold – det vil alltid være medlemmer som matcher dine kriterier.

Med C-Date er det ikke så mye å velge mellom, fordi dette er en side man kun bruker når man vil finne hook-ups. Dette vil si at ting er veldig rett fram, der medlemmer på denne siden ikke vil være interesserte i romanse eller å imponere deg.

Spotgee fokuserer på sikkerhet rundt plattformet

Datingsider er ofte mer utsatte for svindel og bots/scammere. Derfor har Spotgee fokusert ekstra mye på sikkerheten for å gjøre det så trygt som mulig å bruke tjenesten.

Dette gjør de ved å bruke et overvåkningssystem som forsikrer at alle nye brukere blir verifisert gjennom e-posten deres. Som et resultat vil siden raskt kunne fortelle hvilke brukere som er genuine og ikke. De sjekker også alt av meldinger, bilder og profilregistreringer som er veldig bra.

Spotgee oppmuntrer deg til å fylle inn profilen din på en ordentlig måte, fullføre med bilder og detaljer som kan hjelpe deg å finne passende matcher. Jo mer komplett profilen din er, jo større sjanse er det for at du blir sett av andre medlemmer.

Hos C-Date er det ingen screeningprosess, som vil si at hvem som helst kan registrere seg på siden. Det virker ikke som at de tar sikkerheten på alvor, noe som har forårsaket en rekke problemer for dem.

Ved første øyekast virker det som at det er flere menn på siden enn kvinner, som skaper en ubalanse. Dette fører til at kvinner blir bombardert med for mange meldinger og menn må vente i evigheter før de får respons hos kvinnene. Et annet problem er at de fleste kvinnelige profilene ikke er ekte og mest sannsynlig er laget av scammere eller bots. Derfor kan menn bruke mye tid på denne siden og fortsatt ikke ha noe hell.

Betal etter hvor mye du bruker Spotgee

Det er ingen som har tid til å bruke hele dagen på en datingnettside, derfor gir det ingen mening å betale for månedlige abonnementer. Du vil mest sannsynlig kun logge inn av og til, eller når du føler deg spesielt ensom en lørdagskveld. De fleste datingsider kommer som månedlige abonnementspakker for en, tre eller seks måneder, som vil si at du må oppgradere til en av disse for å kunne bruke tjenesten uten restriksjoner.

Ved å abonnere på disse abonnementspakkene får du aldri en tjeneste verdt pengene dine. Så du ender opp med å tape ganske mye penger, spesielt under de travle periodene der du ikke kan logge inn på nettstedet.

Med Spotgee trenger du ikke bekymre deg over å tape pengene dine. Dette fordi de bruker et betalingssystem som krever at du kun må betale når du skal sende meldinger eller bruke spesifikke funksjoner på siden. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle på mynter og det er ingen ekstra kostnader involvert.

Det er mange fordeler med et slikt system. Det er for eksempel perfekt når du trenger å ta noen pauser fra nettdatingen og du trenger heller ikke bruke mer penger enn nødvendig.

Ingen automatisk fornyelse

En enda større grunn til hvorfor dette er ekstra bra, er at du ikke trenger å bekymre deg over automatiske fornyelser som stjeler pengene dine. I tillegg sparer du penger og slipper å stresse med å endre funksjonene for automatisk fornyelse.

Dette er et område C-Date har feilet ganske mye på. For det første må du signere deg opp for en abonnementspakke du egentlig ikke trenger, og for det andre er det ikke akkurat billig. Det er også andre ekstra kostnader man må være oppmerksom på, som kan øke månedsprisen enda mer.

Hovedproblemet med C-Date er at nettstedet har satt det opp slik at abonnementet ditt fornyes automatisk over lengre tid, som gjør at å prøve å snu denne prosessen blir et eneste stort rot. Det virker ikke som at selskapet har en ordentlig metode for å kansellere abonnementet ditt, som resulterer i at du taper mer penger i lengden.

Beskytt personvernet ditt med Spotgee

Når det kommer til nettdating er personvern veldig viktig, både for sikkerhet og trygghet. Dersom du kun er ute etter diskrete forhold og ikke ønsker å dele for mye informasjon om deg selv, er det lurt å bruke sider som respekterer dette og ikke krever at du må oppgi personlige opplysninger.

Som en ekstra bonus er det helt opp til deg hvilke bilder på profilen din du vil skal være synlige. Du kan gjøre hvilke som helst bilder private, til du føler deg bekvem nok til å vise dem til andre medlemmer. Denne funksjonen er svært nyttig, spesielt for kvinner.

C-Date har ikke slike personvernfunksjoner på plass, derfor kan ethvert betalende medlem få tilgang til informasjonen din.

Spotgee beskytter din anonymitet og økonomisk informasjon

På Spotgee må du bare opprette et brukernavn med profilen din. De andre medlemmene på siden har kun tilgang til informasjonen du legger ut. Dette vil si at verken selskapet eller andre medlemmer får tilgang til dine personlige detaljer.  

Når det er sagt krever datingsiden at du oppgir visse opplysninger, som for eksempel kredittkortdetaljer, men det er ingen grunn til bekymring fordi Swipe Affair beskytter alle dine transaksjoner ved hjelp av SSL-sertifikater. I tillegg har Spotgee en tendens til å rydde opp i nettstedet ganske ofte, som gjør at de får en oversikt over alle som prøver å be om økonomisk støtte fra andre medlemmer på nettstedet. De oppfordrer også medlemmer til å rapportere med mistanke om svindel eller annen misbruk av tjenesten.

Selve sikkerhetsfunksjonene på C-Date er veldig begrenset. Så langt, finnes det ingen beskrivelse om hvilke sikkerhetstiltak de har på nettstedet, som gjør at du bare må anta at alt er på plass og fungerer som det skal.

Spotgee gir deg alt du trenger

Du kan bruke datingsiden uten å bekymre deg for sikkerheten din og nyte det tjenesten har å tilby uten problemer. Så, hvis du tror at C-Date er det eneste alternativet for deg, må du tro om igjen! Med Spotgee vil du garantert finne en match og er perfekt for deg som ser etter det lille ekstra!  

I tillegg får du en prøveperiode når du registrerer deg uten at det koster deg en eneste krone, hva mer trenger du egentlig?

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no