Date

Les de siste datingtipsene og artiklene skrevet av de beste online skribentene innenfor emner som ✓datingsites ✓kontaktannonser ✓matchmaking ✓sexdating ✓dating for gifte ✓mobildating

Online Date: Online dating er ikke bare tidsbesparende, men du sparer og penger

Enten man skal ta en kjapp kafe date eller nyte en lengre middag og film – de skjulte dating kostnadene kommer etter hvert til vise seg. Når bankkontoen krymper, så vil det også bli mindre moro å date.

Read article »
Dating Spesialisten - date

First date? Hvor mange andre første dater vil du gå ut på denne måneden?

Du har akkurat funnet din ideelle match(er) på en online dating nettside og skal ut på din første date. Hvor og når… det svært vanlige og irriterende spørsmålet. Du vet ikke enda hvordan dette vil ende og derfor er det vanskelig å vite hvor mye penger og tid du skal investere i denne første daten….

Read article »
Dating Spesialisten - Date

Online date ?! To av tre online datere møtes ansikt til ansikt: hvor lenge bør du vente?

Online dating er ikke lenger taboo, sett på som risikofylt eller uvanlig – alle kjenner noen som er medlem i en eller flere online dating nettsider og som mer enn gjerne forteller åpent om deres erfaringer, på godt og vondt. Og vi vet alle om minst en person som har møtt sin match online og levd lykkelige resten av sitt liv. ‘You’ve Got Mail’ er ikke lenger en Hollywood fantasi.

Read article »