Når kan man gå på sjekker’n igjen etter ett samlivsbrudd?

Hvis du liker Countrymusikk, vet du at alle låtene handler om Broken hearts og Crying in the rain. Hvis du nettopp har avsluttet et forhold, vil du synes alle sangene handler om nettopp deg.

Sånn er det bare. Imidlertid vil du komme til et stadium hvor du ønsker å gå ut på «markedet» igjen, for å finne en ny kjæreste, og det er dette jeg vil snakke om i dag.

Det finnes ingen regler for når du er klar til å gå inn i et nytt forhold, det beste er nok å ta det rolig en stund, for ikke å gjøre forhastede avgjørelser.

Spørsmålet og følelsen vil i alle fall presse på, og da er det viktig å vite at du virkelig er klar!

Trives du med deg selv?

Du bør gå tilbake til datingscenarioet først når du er komfortabel med å gå ut alene og ha det moro for deg selv. Ett av de virkelig utfordrende øyeblikk etter ett brudd, er å kunne tilpasse seg til å være alene ute og trives i sitt eget selskap, spesielt hvis du var vant til hele tiden å være sammen med din tidligere partner. Det er da lett å miste synet av seg selv og hvem du er som menneske. Du bør tilbringe så mye tid alene som mulig, helt til du føler deg komfortabel alene, og savnet etter den gamle partneren viskes ut.

Gå på kino, møt venner, ta en yogaklasse, det er opp til deg. Det er kun etter at du har funnet deg selv igjen at du vil være komfortabel med å være sammen med noen andre.

Er du fortsatt sint, skuffet og såret?

Et brudd gjør fryktelig vondt i hjertet, det er lett å føle seg både trist, sint og bitter. Å hanskes med disse følelsene kan være følelsesmessig slitsomt, forvirrende og også sårt. Å navigere gjennom datingverdenen med slike følelser innenbords kan være veldig forvirrende, og det er lett å ta dårlige avgjørelser. Det beste er derfor å ta en pause inntil du har kontroll over disse følelsene, slik at du ikke bringer dem med deg til ditt neste forhold. Du bør kun slippe deg løs når du vet at du har kontroll over disse følelsene, du kan da ta neste skritt i retningen av å innlede et nytt forhold til noen.

Har du tatt ansvar for din rolle i bruddet?

I begynnelsen av et brudd, er det vanlig å gi den andre parten all skyld for alt som gikk galt. Du har nok hatt din del av skylda for at det gikk som det gikk, og det er viktig at du innrømmer at du ikke nødvendigvis er feilfri i dette tilfellet. Først når du kan anerkjenne at også du har skyld, er du klar til å innlede nye forhold.

Klarer du å la eksen gå?

Å slippe eksen fri betyr at du selv må gå igjennom alle stadier av tristhet, fornektelse, sårhet og sinne før du endelig aksepterer fakta. Hvis du fortsatt sliter med å gjøre dette, er du ikke klar for å innlede et nytt forhold.

For noen innebærer det å bli ferdig med et forhold å få hentet alle tingene du hadde i vedkommendes leilighet. Dette er ikke riktig.

Du må akseptere at dette forholdet ikke var ment til å vare. Dette vil hjelpe deg til å komme deg videre.

Snakker du fortsatt om din forhenværende kjæreste?

Å komme seg over et brudd innebærer at du legger til side alle dine dårlige følelser angående din eks. Du må tvinge deg til dette, om så du blir knallrød i ansiktet!

Det er ingen som vil gå ut med en som hele tiden snakker om sin forrige kjæreste.

Klarer du å unngå dette, er du klar til å gå til neste kapittel av ditt liv.

Hva er grunnen til at du vil på sjekker’n igjen?

Hvis du føler at du har et tomrom i livet, eller at du vil sjekke for å hevne deg på din eks, bør du la være å gjøre det. Du skal ut der fordi du genuint ønsker å treffe folk og omgås med nye og spennende mennesker, ikke for å hevne deg, vise deg fram eller av andre økonomiske grunner.

Å starte opp etter et brudd.

Så nå har du tørket tårene, er du virkelig klar til å komme deg på bena igjen, hvor starter du?

Muligheten til at du føler at du har vært for lenge borte fra sjekkegamet, eller at du føler deg for sårbar til å legge sjela di fram for fremmede kan være skremmende, det kan også godt være at hele scenarioet har endret seg siden sist du var der.

Du skal ikke bekymre deg, det er ikke så vanskelig som det kan virke som.

Husk, du er ikke alene der ute, det er tusenvis i samme situasjon som deg!

Med det ønsker jeg deg lykke til

Alt ordner seg til sist, ta tida til hjelp og før du vet ordet av det er du i ett godt forhold!

Er du klar til å date igjen? Registrer deg gratis på SixFridays.com nå og start forsiktig. Kan også nevne til de du møter at du nettopp kom ut av et lengre forhold og har lyst å ta det lit med ro.

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no