Online date ?! To av tre online datere møtes ansikt til ansikt: hvor lenge bør du vente?

Online dating er ikke lenger taboo, sett på som risikofylt eller uvanlig – alle kjenner noen som er medlem i en eller flere online dating nettsider og som mer enn gjerne forteller åpent om deres erfaringer, på godt og vondt. Og vi vet alle om minst en person som har møtt sin match online og levd lykkelige resten av sitt liv. ‘You’ve Got Mail’ er ikke lenger en Hollywood fantasi.

I takt med at folks stadig mer positive holdning til online dating så har folks erfaringer med å bruke dette mediet økt. Faktisk så har online dating eksperter der ute opprettet og finjustert algoritmer som hjelper å sikre at du blir matchet med mennesker som er like som deg, som deler de samme preferansene, hobbyene og interessene.

Disse metodene er så effektive at en studie gjort av Pew Research Centre viser at to av tre online datere vil ta skrittet videre og gå ut på date i den virkelige verden.

En undersøkelse blant 433 online datere, gjort av The University of South Florida, så blant annet på hvor fort online datere ville ta skrittet videre og møtes ansikt til ansikt. De aller fleste svarte at de ikke ventet lenge før de tok dette skrittet.


Det kan virke som at jo lengre du flørter, chatter og blir kjent via nettet, jo høyere forventninger får du. Dessverre er det derfor sannsynlig at du vil bli noe skuffet når du møter din sjarmerende, intelligente og festlige tastatur venn ansikt til ansikt på deres første date. For tross alt vil de fleste være litt nervøse og ikke minst, litt forlegen. Tross alt – de er bare mennesker!

Så hva er det magiske tallet? Forskere sier at alt fra 17-23 dager fra første online møte, er den beste tiden for å møtes ansikt til ansikt – og at du sannsynligvis vil lære mer om den personen i løpet av 30 minutter ved et bord enn du vil i løpet av uker med online prat.

Når du føler du er klar anbefaler vi Flirtila eller Sexymeets.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *