First date? Hvor mange andre første dater vil du gå ut på denne måneden?

Du har akkurat funnet din ideelle match(er) på en online dating nettside og skal ut på din første date. Hvor og når… det svært vanlige og irriterende spørsmålet. Du vet ikke enda hvordan dette vil ende og derfor er det vanskelig å vite hvor mye penger og tid du skal investere i denne første daten….

Dating behøver ikke å tømme lommeboken. Det er flere ting du kan gjøre som faktisk ikke krever at du bruker noe særlig penger. Med mindre du virkelig vil slå på stortrommen for din drømmepartner på den første daten, så kan har vi følgende dating-på-budsjett ideer:

  1. Lei en sykkel og utforsk byen. Du finner enkelt mange romantiske steder å stikke dere litt unna for et romantisk første kyss.
  2. Kjøp inn litt ost og vin, tenn noen lys og et lett, men romantisk måltid er klart. For litt ekstra romantikk, sett på litt klassisk musikk eller jazz.
  3. Tenn opp bål ute. Dette er helt gratis og er definitivt den aller beste daten (så fremt det ikke regner så ha en backup plan).
  4. Soloppgang på stranden, hvis du har en i nærheten, er romantisk og rimelig. Lag friskpresset juice, ta med noen kjeks og et pledd. Daten din vil absolutt elske en slik picnic.
  1. Spill et enkelt bordspill. Velg et som du synes er morsomt og samtalen vil naturlig flyte. En utmerket måte å bli bedre kjent med din date. La gjerne daten vinne eller sjekk hvordan de takler et tap.
  2. Gå en romantisk tur i parken for å mate fuglene. Ta gjerne med deg varm eller kaldt drikke, avhengig av sesongen og et pledd å sitte på.
  3. Sjekk hva som skjer i nærområdet. Det er vanligvis nok å velge mellom når det kommer til gratis opplevelser slik som kunstutstillinger, fremføringer eller festivaler som daten din og du kan besøke.
  4. Meld dere på et gratis språkkurs eller lignende, så lærer dere begge noe nytt.
  5. Lag mat sammen og del på regningen. En kjøper inn drikke og en annen mat, eller dere finner en annen fordelingsnøkkel.
  6. Gå på kafe eller besøk et lite bakeri. Slike små lokaler har ofte en romantisk atmosfære, med små runde bord som inviterer til kos og avslapping.
:)

10+1. Flasketuten peker på 

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no