Online dating er ikke bare tidsbesparende, men du sparer og penger

Enten man skal ta en kjapp kafe date eller nyte en lengre middag og film – de skjulte dating kostnadene kommer etter hvert til vise seg. Når bankkontoen krymper, så vil det også bli mindre moro å date.

Javist – det kan virke som det er en investering i fremtiden – det kan tross alt være din fremtidige kone som du kjøper en cappuccino til – så da bør man strekke seg litt lengre og kjøpe en sjokolade sjekk for å score et par ekstra poeng.

Og det kan kanskje tenkes at det er bare et kjapt kafe besøk, men på den annen side så kan dette være din fremtidige ektemann. Så du trenger definitivt nye sko og en tur til frisøren. Og selvsagt kommer du ikke til å spise salaten med masse mozzarella som han akkurat bestilte – hvem har råd til ekstra kaloriene?

Og slik øker summene…

I henhold til en nylig studie gjort av et New York basert forskningsfirma, ConvergEx, vil det gjennomsnittlige paret bruke rundt $130 i uken på drikke, middager, filmer og andre aktiviteter. Ganger man dette med 52, og man har investert totalt mer enn $23,000 i dating i løpet av et år.

Tar du datingen bort fra kafeen og inn på skjermen så har du gjort en smart, finansiell manøver. Ved å luke ut de som ikke kan holde tritt med deg i en online chat, så har du spart tid og penger som ellers ville blitt brukt på en første date som ikke hadde ført til noe mer.

En annen fordel med å være ærlig i din online profil er at dette vil også luke ut de useriøse, de som kun er ute etter en kort flørt. Dermed står du igjen med de som ser etter et langvarig forhold. Har du registrert deg nettopp fordi du er interessert i one-night stands, så slipper du i alle fall å kaste bort penger på å kjøpe frappuccinos – du kan gå rett på sak!

Hvis det etter hvert begynner å føles rett når man sender meldinger og chatter, så vil man kanskje gå videre til Skype. Etter hvert vil man utveksle telefon nummere og epost adresser, og alt dette før man havner i den litt ubehagelige situasjonen hvor man prøver å avgjøre om man skal dele regningen eller ikke.

For fordelen med online dating er ikke bare at det er enkelt, eller at man kan møte mange svært hyggelige mennesker – det er også en svært god avgjørelse for lommeboken. Ta en titt på Spotgee.com og se for deg selv.

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no