Generelle DatingTips For Kvinner OG Menn

De aller fleste ønsker ikke å leve livet alene, men ikke alle klarer ender opp med en partner som de finner trygghet og samliv sammen med, av forskjellige grunner.

De aller fleste ønsker ikke å leve livet alene, men ikke alle klarer ender opp med en partner som de finner trygghet og samliv sammen med, av forskjellige grunner.

Så hva kreves av deg ?

Vel, først og fremst må du like deg selv og det du står for. For enkelte som sliter med å finne en partner, er dette det viktigste du må finne ut av. Hvis du ikke liker deg selv, er sjansen stor for at mange andre også misliker eller er usikker på deg, fordi du utstråler usikkerhet og generell vantrivsel i ditt eget selskap.

Du må med andre ord gå grundig inn i deg selv, finne ut av forskjellige ting, f. eks.:

Ser jeg bra ut ? Du kan utmerket ha noen ekstra kilo, uten at du ser dårlig ut !

Kan jeg konversere ?  Hakker og stammer jeg når jeg skal snakke med fremmede ?

Er jeg trygg på meg selv ? Flakker jeg med blikket, får jeg blikkontakt ?

Disse og flere andre ting kan være utslagsgivende for resultatet av en prosess hvor du forsøker få kontakt med en potensiell partner.

Huff, dette høres tørt og kjedelig ut, jeg skal forsøke å sukre kaken litt:

Gi utseendet ditt en «brushup», ta deg en tur og kjøp noen klær DU synes er kule nok, dette avspeiler deg og ditt syn på hvordan du skal fremstå ovenfor andre.

Ta et kurs i diskusjonsteknikk hvis du fremstår usikker i konversasjoner, det er utrolig hvor mye man kan lære av et slikt kurs. Dette er kurs som ikke koster mye, og muligheten til å treffe en partner der på ditt eget nivå er også tilstede !

Trygghet på seg selv ? Vel, selv om du har nesen opp ned eller andre alvorlige skavanker, er det ingen grunn til at du ikke skal være trygg på deg selv. Det andre ser, er det du utstråler, har du indre ro vil det vises utenpå, og folk blir trygge på deg.

Så har man det evige temaet, personlig hygiene. Sjansen for suksess minsker diametralt i forhold til hvor lite du bryr deg om din egen hygiene.

Svettelukt, dårlig ånde eller flass på kragen er ikke tøft, og det er sikre indikasjoner på at du kommer til å gå hjem alene den kvelden også. Ingenting er mer frastøtende enn en person som ikke kan holde seg ren. Sånn er det bare. Dette gjelder både kvinner og menn.

Rene klær, nydusjet og velparfymert innenfor rimelighetens grenser, er alfa og omega for den som er på utkikk etter en ny partner. Ikke nødvendigvis et moteshow, men så stilig som mulig er bra !

Så var det konversasjonen, da:

Du har muligens hatt noen dårlige erfaringer eller partnere før.

IKKE SNAKK OM DET !

Det siste en ny partner vil høre er hva du og din forrige partner gjorde, dårlig eller bra. Dette er noe vi IKKE snakker om.

Man skal heller ikke baksnakke tidligere partnere, dette vil bare få den nye partneren til å bli usikker på om du vil baktale DEM etter at de har gått.

La vedkommende snakke om seg selv, ikke ta ordet hele tida, spør om interesser, fritidssysler, fremtidsperspektiver og hva de ønsker ut av livet.

IKKE overøs vedkommende med dine sterke meninger om ditt og datt, det vil de tidsnok få kjennskap til hvis dette skulle vare.

Ikke vær sparsom med komplimenter. Alle liker å høre at de ser bra ut, fører seg vel, har et likendes vesen, er attråverdig og at du er helt med og liker hva du ser !

For ditt eget vedkommende, lær deg en ting:

SMIL mens du snakker ! Uansett hva du sier vil det komme bedre ut med ett smil. Det tar brodden av alvorlige ting og det krydrer positivt alle gode ting du vil si. Ingenting er så uimotståelig som en smilende person !

Å være på «sjekker’n» er et minefelt som mange prøver å unngå, uten at jeg forstår hvorfor.

ER vi ikke egentlig på «sjekker’n» hele tida ?

Lynet kan slå ned hvor som helst, blind høne kan også finne korn, og det er INGEN som kan bestemme at ikke akkurat DU skal lykkes.

Turen på supermarkedet, biblioteket eller den lokale kafeen, kan være likeså suksessfull som den på diskoteket, det gjelder bare å holde øyne og ører åpne der ute.

For det finnes noen for alle, også for deg !

Test ut noen av våre tips nå med en gang på Spotgee.

Da sier vi det, GOD SJEKKING !!!

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no