Hvordan komme seg videre når forholdet går i stykker?

De aller fleste av oss har opplevd et brudd eller flere. Å være i et godt forhold med en du elsker over alt på jord er intet mindre enn fantastisk, men den følelsen du får når din kjære sier at du ikke er elsket lengre og at den vil at forholdet skal opphøre, er full krise. Hele din verden raser sammen, din selvtillit og tro på deg selv forsvinner, og du ønsker bare å forsvinne fra jordens overflate. Alt raser sammen, humøret er på bunn og lysten til å arbeide og kommunisere med andre blir borte. Så utrolig nedfor er det nemlig mulig å bli etter et brudd. Alt blir meningsløst.

Her er det viktig å ikke låse seg inne med sine triste følelser, man kommer ingen vei ved å dvele ved det som var. Man kan gjerne analysere og tenke tilbake for å finne ut hva som gikk galt, men til syvende og sist skjønner du at livet går videre, og du må også komme deg videre. Hvis du klarer å forestille deg at noe bedre, tryggere, mer kjærlighetsfullt ligger der ute i verden ett sted, er du på god vei til å komme deg ut av depresjonen. Har du gode venner er det godt å betro seg til en av dem, dette kan hjelpe deg å komme gjennom den tristheten du føler. En skulder å gråte på er sterkt undervurdert.

Det er innlysende at du vil ha en masse følelsesmessige reaksjoner på et brudd, du vil føle deg både trist, sint og desillusjonert, men dette er helt normalt. Det er imidlertid viktig at du forsøker å kontrollere dine følelser, og etter en tid vil du kjenne på at du er i ferd med å gjenvinne kontrollen over ditt følelsesliv. Så hvor går du etter dette?

Du har nå funnet en slags ro, du har akseptert at du er alene, og du må videre i livet. Det viktigste du kan gjøre er å finne på noe som holder deg i aktivitet, man må for all del ikke bli sittende inne, lyttende til triste Country & Westernsanger, og gruble på det som var, men i stedet prøve å se framover.

Det er nå viktig at du finner noe å gjøre som tar tankene vekk fra bruddet. Å melde seg på et treningsstudio og gå regelmessig på trening, har vist seg å ha god effekt, for eksempel.

Forskning viser at å slite seg ut litt i treningssammenheng kan gi gode resultater, både fordi det gir mulighet til å bli kjent med nye mennesker, og at trening utløser økt utskillelse av serotonin i hjernen din, et stoff som gir en slags lykkefølelse og derfor gjør livet bedre.

I tillegg vil trening gjøre deg sprekere, gi mer utholdenhet og du vil ta deg bedre ut.

Så var det eksen, da. Hvordan skal man forholde seg til han eller henne? Vel, en fin måte å få vedkommende ut av ditt liv på, og på en måte sette sluttstrek for det som var er å ønske vedkommende lykke til med framtida. Takk gjerne for det som var, men understrek at du også er ferdig med forholdet, innrøm gjerne eventuelle feil du måtte ha gjort og svelg stoltheten.

En slik måte å gjøre dette på vil frigjøre deg fra alle tankene, du har tatt et avgjørende skritt mot frihet i ditt eget liv. Det er ikke nødvendig å gjøre dette ved personlig oppmøte, du kan godt forfatte ett brev eller sende en melding, det er helt greit.

Etter at du har gjort dette, vil du føle deg mye friere, sterkere og med mere vilje til å gå videre med livet ditt.

Hevntanker er utelukket, da vil du bare fremstå som umoden og dum.

Nå skal du videre, du skal oppleve livet igjen!

Når du nå har akseptert bruddet og forsonet deg med det, er det på tide å samle sammen bitene i livet ditt, børste støvet av skuldra og komme deg videre! En måte å komme seg videre på er å prøve seg på online dating. Flirtila er en side som passer for de fleste. Er du ute etter noe mer eksotisk anbefaler vi Spotgee.

Muligens var det skjebnen som var delaktig i bruddet, kanskje noe bedre og mer vellykket ligger foran deg der ute? Ikke alle forhold er ment å vare evig, slik er det bare.

Nå har du all verdens tid til å prøve deg fram, møte nye mennesker, date og flørte med all den frihet som det å være singel gir deg.

Livet vil vise seg å langt fra være over, nye bekjentskaper og partnere vil komme etter hvert.

Husk bare på å IKKE kaste deg ut i et nytt forhold med en gang. Ta tida til hjelp, se alle muligheter, det finnes tusenvis av dem!

Før eller siden vil du finne din drømmepartner, og du vil innse at det forholdet, som egentlig ikke hadde noen framtid, hadde godt av en slutt. Sannsynligvis for dere begge.

Så, lykke til i livet videre, og GOD SJEKKING!

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no