Noen tips for å gjøre den første DATEN til en suksess.

Alle som skal ut på SJEKKER’N kan ha godt av å lese noen INSIDER tips, noen gode råd og teorier som vil gi et positivt resultat. Det er ikke nødvendigvis ditt utseende som avgjør resultatet, men at du er deg selv og så ærlig som mulig i situasjonen. Vi har da sett mange superstjerner som bryter opp fra forhold?

De sloss med hverandre for å se best ut og i det hele tatt VÆRE best, så utseende er ingen garanti for suksess. Men det spiller en liten rolle.

Det finnes ingen fasit på hva som kan avstedkomme «den ultimate forbindelsen» mellom deg og din partner, men det finnes utallige tips som kan hjelpe deg på vei, og som sådan gjøre at du finner DITT ultimate forhold.

Husk at vi ikke er like, forskjellige ting fungerer for forskjellige personer, så her må man prøve seg fram.

Først må du bli enig med deg selv HVILKEN type person du ønsker å møte. Internett er en fin måte å starte på, og skulle man finne den rette på nett er det i mange tilfelle ukomplisert og bra. Vær midlertid oppmerksom på at man kan «være hvem som helst» på internett, du ser vedkommende kun på nett og hva de vil vise deg om seg selv, og du bør derfor være forberedt på komplikasjoner selv om du er ærlig i hvem du fremstår som og hvem du egentlig er.

Det er i mange tilfelle lettere enn å få napp hvis du tar deg en tur ut på byen en helgedag.
Vi anbefaler å prøve Spotgee.com.

Hvordan ser jeg ut når jeg går på byen?

Hvis du er litt lubben, har dårlig holdning og lav selvtillit: Gjør deg klar til forandring!

Å kjøpe fine klær og å klippe håret i siste mote er ikke alltid nok.

Et par timer på treningsstudio i uka, pluss noen vitaminer daglig, kan gjøre underverker og har stor betydning for din selvtillit, noe som vil utgjøre en stor forskjell.

I alle tilfeller må du vite hva du ønsker, hva du vil med din partner og til sist spille med åpne kort ovenfor din eventuelle partner. Ønsker du en romanse som varer lenge, eller ønsker du en kortvarig affære som innebærer hva?

Dette bør du finne ut av før du går til verks, ikke sagt at ikke ting kan forandre seg etter hvert.

Jo sikrere du føler deg, jo mere vises dette på utsiden, og folk rundt deg vil føle at du er trygg på deg selv.

Generelt bør du oppsøke sosiale klubber og treff-steder hvor folk møtes utenom de vanlige datingsidene online. Du vil uten tvil finne muligheten til å se an et høyere antall potensielle partnere som du kan tenke deg å bli kjent med og du blir mer vant til å være sosial.

Vær realistisk i hvem du ønsker kontakt med, «like barn leker best», heter det, og ikke uten grunn.

I det tilfelle at den lokale filmstjernen faller for deg, skriver vi det på «den ultimate flaks-kontoen».

Du vil oppleve mange små suksesser, men også mange nedturer. Ikke alle sjekkeforsøk «går veien», og det må du bare leve med.  Øvelse gjør meste, heter det, og dette er sant.

Til slutt vil du lykkes, kanskje bare en dans og muligens ett godnattkyss, men du er definitivt på vei!

Dating er en slags sport, men det bør ikke overskygge resten av ditt liv.

Det å møte fremmede mennesker du kan snakke med og være sammen med, er uansett flott.

Koeksistens med andre utvikler deg, og gjør deg sikrere og bedre i stand til å hanskes med hverdagen situasjoner. Dette har en tendens til å bli bedre med alderen, helt til du er FOR gammel.

Så, ikke vent med å skride til verket!

Hva bør jeg si, og hva bør jeg IKKE si?

Før du stuper ut i sjekkingens verden, bør du tenke på hva din date kan ønske seg? Kan det innebære en nydelig middag, med stearinlys og at som hører til, med full show-pakke og DEN helaftenen?

Er hun kun interessert i å danse, ta noen drinker, og så følge med deg hjem?

Vel, uansett hvilken av disse scenarioene som åpenbarer seg, er det viktig å tenke på hva du snakker om.

Å referere til gamle kjærester er et skikkelig NO NO ! Det gjør man bare ikke.

En god konversasjon bør fra din side, i aller høyeste grad dreie seg om henne. Hva hun liker, synes, tror og så videre, her er du «annen filolin».

Dette er viktig, det er svært få kvinner som liker å høre på en som er selvsentrert.

Gi komplimenter, blomster hvis du har mulighet til det.

Snakk ALDRI om andre damer! Det er ikke derfor hun er der, hun er nysgjerrig på deg, og hva du kan tilby.

Hvis hun stiller spørsmål om din fortid, svar i generelle vendinger, uten å gi ytterlige detaljer om partnere eller andre kvinner.

Jo mindre detaljert snakk, jo mindre misforståelser og komplikasjoner. Skulle dette bli skikkelig seriøst, har du tid til å utfylle opplysningene da.

Svar ærlig, og hør på HENNE:

Det viktigste du kan gjøre når du er på tomannshånd med henne, er å være en god lytter! Lokk henne til å fortelle om seg selv, mens du inntar den mystiske siden, og hvor hun må dra litt for at du skal snakke om deg selv.

Ikke overdriv dette, da virker du taus, men en mellomting mellom taus og åpen er bra.

Svar ærlig på det hun spør om, enkelte ting kan være pinlige å svare på, men svar med et smil, noe som gjør at hun forstår at du ikke tar deg selv så høytidelig og tør spøke med deg selv.

Skulle dere havne hjemme hos deg eller på et nachspiel, og det står en gitar eler et annet instrument der som du kan traktere, så gjør det!

Kvinner ELSKER partnere som tør «å dumme seg ut» ovenfor andre, og det viser bare hvor trygg du er på deg selv.

Til syvende og sist, er det trygghet man søker, enten i en sjekkesituasjon eller i dagliglivet generelt, og dette gjelder begge parter.

Dette var noen få av mange råd, det finnes utallige scenarioer og mennesketyper, å gi råd på dette området er vanskelig, sjekking er et minefelt som kan gi både gode og dårlige resultater.

Du må ALDRI gi opp å prøve, igjen og igjen, og til slutt vil du lykkes!

GO FOR IT !

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no