Test av Victoria Milan

Vi har testet Victoria Milan i Norge og kort fortalt er det en helt grei datingside som fokuserer på affærer og utroskap. Kvaliteten av plattformen er bra og det er mange Norske brukere, men det er også mange ulemper her. Som vi vil gå gjennom.

Hvis vi tar konklusjonen først, vil vi heller anbefale Spotgee.com hvis du er en mann som søker kvinner for dating, sex eller et seriøst forhold.

Grunnleggende inntrykk av Victoria Milan

Hvis du som mann, har vært aktiv med online dating i Norge har du helt sikkert vært innom Victoria Milan, siden den er godt kjent og har eksistert i mange år.

Da vet du at menn må betale på siden, mens kvinner får bruke den gratis. Dette er siden bruker basen er hovedsakelig menn og de trenger flest mulig kvinnelige brukere for å dekke opp.

Victoria Milan bruker også moderatorer som driver enkelte profiler på siden for å holde trafikken oppe.

Dette er det største problemet med datingsider som bruker månedlige abonnement som modell for medlemskap, siden det innebærer at man kan sende så mange meldinger man vil så lenge man er medlem.

Spesielt menn vil da prøve å få så mye «utbytte» av datingsiden som de kan, som fører til at mange menn sender hundrevis av meldinger hver dag til forskjellige jenter som ikke har mulighet til å svare alle, selv om de ville hatt lyst til det. Og mange lager også en melding som de bare kopierer og sender til så mange som de kan.

Med denne modellen jager de vekk kvinner mer enn de tiltrekker, siden deres bruker opplevelse blir dårligere og det blir vanskeligere for kvinner å finne de seriøse menn som kan være interessante for dem.

Betaling på Victoria Milan

Dette er en av de dyreste datingsidene og det er ikke mulig å teste alle funksjoner uten å betale først.

Når det er sagt er det nå mulig å få et prøvemedlemskap for 10 kroner, men det varer kun i to dager. Du må være obs på at du må avbryte medlemskapet før det utgår hvis du ikke vil fortsette, siden du vil bli trukket automatisk for videre medlemskap, som er rimelig dyrt.

Prisen avhenger av lengden på abonnementet:

  • 3 måneder: 599 kr pr måned
  • 6 måneder: 399 kr pr måned
  • 12 måneder: 299 kr pr måned

Så man må passe godt på hva som blir trukket av betalingskortet man må legge inn, for å ikke risikere å betale en masse penger som man ikke ville ha betalt hvis man hadde tenkt seg litt om.

For å avslutte medlemskapet går du til «Mitt medlemskap», så «Rediger», så «Neste fornyelse» og klikk på «Avbryt automatisk fornyelse».

Fungerer Victoria Milan bra?

I hovedsak ja. Plattformen fungerer bra på både datamaskin, mobil og nettbrett. Men som mannlig bruker er vår opplevelse at det er vanskelig å komme i kontakt med kvinner der. Det tok en stund før vi fikk noe svar og det virket som at de kvinnene vi kom i kontakt med var skeptiske til om vi var seriøse med hva vi søkte etter. Dette er typisk for datingsider med månedlige abonnement modeller, som fører til at kvinnene har vanskeligere for å åpne seg siden de får så mange useriøse meldinger.

Som kvinnelig bruker, opplevde vi at de mannlige brukerne også var skeptiske og var mest opptatt av å spørre om ting for å finne ut om vi var ute etter dating, eller om vi bare var der for å tulle. Eller om vi var en ekte person i det hele tatt.

Det er veldig enkelt å rapportere en profil på Victoria Milan, så vi regner med at support tar tak i profiler som ikke er seriøse. Men vi traff en del av dem dessverre.

Siden det er gratis for kvinner vil det nok også være flere kvinnelige brukere som ikke er seriøse, selv om det virker som at de blir raskt rapportert og fjernet fra plattformen.

Konklusjon

Vi vil heller anbefale Spotgee.com.

Det er flere grunner til det, men den viktigste er selve bruker opplevelsen hvor forskjellen er hvor raskt man får kontakt med andre brukere, og om den man får kontakt med er seriøs eller ikke.

En annen grunn som sikkert er like viktig for mange, er betalingsmetoden. Automatiske trekk av betaling for abonnement i mange måneder frem i tid, virker ikke som den beste løsningen. Da vil vi heller anbefale datingsider som Spotgee.com hvor du aldri vil bli trukket noen betaling automatisk og må fysisk gjennomføre betaling selv på datingsiden, hvis du velger å gjøre det.

Lykke til på dating markedet. Det er garantert noen der ute for deg også!

Leave a Reply

Vi Anbefaler
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
Dating Site Reviews
4.8 rating
Er du lei av å bruke timer for å se etter hookups og ende opp med å tilbringe kveldene alene? Juicy-Adult kan være siden som hjelper deg til å komme ut av tørket.
5.0 rating
Hvis du ser etter en varm og dampende affære med garantert maksimal diskresjon, er dette siden for deg!
4.8 rating
Denne siden er skapt for dem som ser etter mer seriøse og langvarige forhold. Les mer her.
5.0 rating
Synes du at de samme gamle dating sidene ikke fungerer lengre? Vel, Spotgee.com kan være dating siden som snur dette for deg.
3.0 rating
Suverent matching system
Dating Spesialisten
Copyright 2021 Datingspesialisten.no